reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Ikasia :) suuuper wieści!!!

Ja jak bede miala wizyte zapytam sie o szyjke bo nawet nic mi ginka nie mowi o tym tylko ogolnie ze spoko :nerd:

Dziewczyny ruszyłam tyłek żeby wstawić zdjecia co prawda wizyta byla w zeszly wtorek ale mam tyle na glowie w zwiazku ze slubem ze ogarnac wszystkiego nie moge jak juz wiecie bedzie chlopczyk zdrowy przeziernosc ok serduszko tez tydzien temu mial cale 6cm:) a wiec poznajcie sie oto Aleksander o ile nic sie nie zmieni:)) Obraz.jpg

Załączniki

• Obraz.jpg
    Obraz.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 54
Anbas, Sylka, Czikusia sliczne dzidzie!:-)Gratuluje!

A z tymi miesiacami, to nawet sie ciesze,ze bedzie ze stycznia. Jedna mam z listopada- jesien to taki sredni czas na rodzenie, zima sie dluzy, druga mam z konca kwietnia. Z jednej strony super, bo wlasnie nie musialam jej juz platac w te kombinezony, ale z kolei latem dzidzius byl jeszcze maly i nie rozgladal sie wesolo;-) a teraz zanim dzieciatko dobrze "oczki otworzy", a ja ogarne sie po porodzie, to juz sie zrobi wiosna, a latem dzidzia bedzie juz bardziej swiadoma co sie dzieje, no i bedzie mogla poprobowac roznych smakowitosci.
my juz wogole nie myslelismy jaki miesiac, bo jeszcze dobrze nie zdazylismy pogadac czy chcemy trzecie;-):-D

Ikasia super wieści kochana :) Gratuluje Ci !

Anisen trzymam kciuki za Ciebie :) oby Twe przeczucia tym razem były błedne !

CZikusia super foty:) Dobrze widze, ze małe ma łapcie koło buziuni?:) Mam takie zdjecie Nataniela wlasnie z lapka w buzi :)

Justyna hehe rozbawilo mnie Twoje ostatnie zdanie :) Ale pewnie, nie wszystko musi byc na "tip top" planowane :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny super wieści. Cieszę się bardzo!!!

Ja tez miałam dobry dzień, bo wszystko wskazuje na to, ze nie mamy z mężem konfliktu!!! :)) prawdopodobieństwo było ok 1% więc zagraliśmy w totka przy okazji :)

Melduję się i ja.
Wszystko OK, przezierność 1mm, kość nosowa obecna i wg usg jestem w 11 tyg i 6 dniu ciąży. Maluszek ma 5 cm, serduszko OK. Gin powiedział, że oby tak dalej.
W piątek mam USG PAPP-A więc proszę o kciuki i o dopisanie:

12.07.2013r-grudnióweczka111-USG test PAPP-A

Kierując mnie na ten test wyliczył, że 23.07. kończy mi się 13tc. Więc jutro kończy się 11tc. Ja już nic nie wiem.
Jutro wkleję fotkę, choć Wasze są mega wyraźniejsze.
Dziewczyny-gratuluję udanych wizyt i wysyłam pozytywne myśli przyszłym wizytującym.
Anisen-musi być dobrze-czekam na wieści po środowej wizycie.
Acha-od 15.07. wracam do pracy.

Dziewczyny super wieści. Cieszę się bardzo!!!

Ja tez miałam dobry dzień, bo wszystko wskazuje na to, ze nie mamy z mężem konfliktu!!! :)) prawdopodobieństwo było ok 1% więc zagraliśmy w totka przy okazji :)

Panna, a jak Wam się udało tak szybko sprawdzić że nie macie tego konfliktu? My póki co wiemy tylko że takie ryzyko istnieje i mam badać krew co 3 m-ce, bo tak jakoś trafiło że mam 0Rh- :-)

reklama
Mamy oboje krew grupy B+ a u mnie wykryto przeciwciala co groziło konfliktem (nie w układzie rh a w ukladzie MNS) ale okazało się ze Rafał nie ma przeciwcial więc konflikt mój z dzieckiem jest niemożliwy. Mam przeciwciala od pierwszego męża i Julki (sprzed 11 lat) :). Wydawało się praktycznie niemożliwe a mój mąż miał tylko pro forma zrobić badania...

Do góry