reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Ja mam córcię z 30.11. (Andrzejki), a teraz termin na 31.01. no ale ma być cc 2 tyg.wcześniej.
No i jutro 7.30 USG genetyczne. Proszę o kciuki i pozytywne fluidy.

hehhe ja mam syna z 24 stycznia, córkę z 21 lutego a teraz termin mam na 28 stycznia (OM) lub 8 lutego (USG). Wszystkiei urodziny będą razem :cool::eek:

ja i moje siostry mamy tak urodziny, zawsze razem. średnia - 29 lipca, najmłodsza 8 sierpień i ja 13 sierpień. wszystkie w przeciągu 2 tygodni :)
grudnióweczka, &&& zaciśnięte! :tak:

Ja również trzymam mocno kciuki za wszystkie mamusie;) ja swoja wizytę mam dopiero pod koniec lipca, więc muszę jeszcze poczekać nim znów zobacze moja "literkę" :)

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :-)
U mnie Alex z 15 lipca, Victor 5 luty a teraz 15 styczen termin heh.
A chcialam miec termin na maj :-)
Ale po 2 latach staran nie bawialm sie w wyliczanie miesiaca I dzieki bogu bo kto wie czy by mi sie pozniej udalo :p

Witajcie dziewczyny :)
Przyszłam się z Wami przywitać i kontrolnie zameldować, że żyję i jestem i nigdzie się nie wybieram ;)
Po prostu nie mam zupełnie na nic czasu.
I pewnie nie uda mi się nadrobić tego wszystkiego co napisałyście przez ostatnie tygodnie :D bo widzę, że jest tego multum.
Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku. Że się trzymacie i rośniecie. I że to miłe grono nie uszczupliło się już o nikogo.

Pozdrawiam Was bardzo gorąco i melduję (żeby wstrzelić się w temat), że w środę czeka mnie usg prenatalne, a 24. 07 kolejna wizyta :)

No kochane, dla części z nas właśnie zaczyna się II trymestr :) trzymam za niego kciuki :) Oby ciąża lekką nam była ;)

Czesc kobietki. Przepraszam Was ze sie wczesniej nie odezwalam ale bylo tak jak przewidywalam... Wrocilam bardzo pozno w piatek z tego szpitala a w sobote z rana juz wyjezdzalismy na weekend troche sobie odpoczac po tym wszystkim...
A wiec tak: melduje ze obydwie wizyty (I ta u lekarza I w szpitalu) ok. Dzidziol mi rosnie :) Przeziernosc ok od 0.93 do 1.17. Kosc nosowa jest, serduszko tez wyglada poki co ok. jest symetryczne ma dwa przedsionki, dwie komory :) zastawki "klupia" jak szalone :) Moj mlodzieniec badz panienka mierzy w najdluzszym pomiarze 81mm :) I fika takie koziolki ze ciezko . Wzrostem dzidziol nadrobil wychodzilo w piatek 13+5 w porywach do 13+6. A termin o dziwo 8 stycznia :) Juz nic nie kumam z tych terminow ale posluguje sie raczej tymi tygodniami niz terminem produ, bo z Kuba tez tak mialam ze bylo ich kilka :)

A to moj bobek maly :)
bobek 3.jpg
Widac oczko I kawalek szczeki :)
Dziewczyny, dziekuje Wam za wszystki kciuki !!! Jestescie kochane!!!

Załączniki

• bobek 3.jpg
    bobek 3.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Anbas ale cudowne wieści!!! Dzidziol zdrowy to najważniejsze! I jak uroczy!!!

Ja, aż za tydzień genetyczne, jak przeżyć ten tydzień.:-)

Jeszcze nawiąże do Waszych rozmówek nt m-ca urodzenia dziecka
Ja córcię urodziłam w maju-cudowny m-c na rodzenie dzieci, cieplutko już i tak fajnie. Drugie też miało być z maju, miało być:-D:-D.

Do góry