reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

U mnie to te ruchy są takie spokojniejsze, takie przeciąganie i rozciąganie. Ale czasami jak się wyciągnie to daje po pęcherzu. Już mała ma malutko miejsca. Ja i tak sie dziwie, gdzie te dzieciaczki sie mieszczą

reklama
Gratuluje wizyt, trzymam kciuki za nastepne wizytujące.

ja starciłam wene na cokolwiek- swieta w naszej rodzinie zakonczyly sie tragicznie. wczoraj nad ranem pod wlasnym blokiem zmarl moj kuzyn 30lat. powiedzie mi jak mozna pobic kogos do tego stopnia????

Blanka przykro mi bardzo !!! :(

marika a u mnie na odwrót mała coraz bardziej szaleje matko myśle sobie co ona tam wyprawia :) moj brzuch trzęsie sie jak galareta a na dodatek wystawia chyba kolanko albo juz sama niewiem jak to cześć ciała ale odstaje bardzo od reszty mojej skory na brzuchu i jest takie twarde !!! :) R dzis jak zobaczył to az zajęczał jakby jego to zabolało :)

wyniki mam dobre wsie, czyli drapię się, bo lubię:)

Ikasia - gratuluję wizyty udanej,a co do daty, to przelicz sobie jaką cyfrą będzie Tymisław w astrologii, jeśli urodzi się 13, a jaką jeśli 14 i tak wybierz:)

Hope - no to czekamy na Twe wyniki - na pewno dobre:)

Pustiszi - gratulacje słusznej dzieciowej wagi:) bedzie co przeć:)

Marika - ja mam tak samo, niby pokazuje, ze bardzo duze skurcze(pisałam, ze ostatnio miałam 120!) , a czuję słabo dosyć - tak mogłabym rodzić:)

Salli - a skurcze jakie miałaś? duże, małe? czeste? no to dziołcha będzie charakterna:)

Calineczka - jak dziś u Cię?

Nisiao - dobrze, ze wiesz! teraz lekarze zadziałają, gorzej bez tej wiedzy rodzić...

Kasia, Vinga, Grudnióweczka - gratulacje dla Was! kruszynki będą zatem:)

Blanka - jezu drogi.................przykro mi bardzo:(

reklama
INOMAMA ja tez pewnie drapie sie bo lubie ;) Niektore bluzki mnie do tego zmuszaja
A o tych skurczach to czytalam ze przepowiadajace nie bola. A te porodowe sa zupelnie inne i bola juz przy 50%

Do góry