reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

U mnie to te ruchy są takie spokojniejsze, takie przeciąganie i rozciąganie. Ale czasami jak się wyciągnie to daje po pęcherzu. Już mała ma malutko miejsca. Ja i tak sie dziwie, gdzie te dzieciaczki sie mieszczą

reklama
Gratuluje wizyt, trzymam kciuki za nastepne wizytujące.

ja starciłam wene na cokolwiek- swieta w naszej rodzinie zakonczyly sie tragicznie. wczoraj nad ranem pod wlasnym blokiem zmarl moj kuzyn 30lat. powiedzie mi jak mozna pobic kogos do tego stopnia????

Blanka przykro mi bardzo !!! :(

marika a u mnie na odwrót mała coraz bardziej szaleje matko myśle sobie co ona tam wyprawia :) moj brzuch trzęsie sie jak galareta a na dodatek wystawia chyba kolanko albo juz sama niewiem jak to cześć ciała ale odstaje bardzo od reszty mojej skory na brzuchu i jest takie twarde !!! :) R dzis jak zobaczył to az zajęczał jakby jego to zabolało :)

wyniki mam dobre wsie, czyli drapię się, bo lubię:)

Ikasia - gratuluję wizyty udanej,a co do daty, to przelicz sobie jaką cyfrą będzie Tymisław w astrologii, jeśli urodzi się 13, a jaką jeśli 14 i tak wybierz:)

Hope - no to czekamy na Twe wyniki - na pewno dobre:)

Pustiszi - gratulacje słusznej dzieciowej wagi:) bedzie co przeć:)

Marika - ja mam tak samo, niby pokazuje, ze bardzo duze skurcze(pisałam, ze ostatnio miałam 120!) , a czuję słabo dosyć - tak mogłabym rodzić:)

Salli - a skurcze jakie miałaś? duże, małe? czeste? no to dziołcha będzie charakterna:)

Calineczka - jak dziś u Cię?

Nisiao - dobrze, ze wiesz! teraz lekarze zadziałają, gorzej bez tej wiedzy rodzić...

Kasia, Vinga, Grudnióweczka - gratulacje dla Was! kruszynki będą zatem:)

Blanka - jezu drogi.................przykro mi bardzo:(

reklama
INOMAMA ja tez pewnie drapie sie bo lubie ;) Niektore bluzki mnie do tego zmuszaja
A o tych skurczach to czytalam ze przepowiadajace nie bola. A te porodowe sa zupelnie inne i bola juz przy 50%

Do góry