reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Ja to leze, czytam was z telefonu. Nie wiem co mi jest. Brakuje mi powietrza, leze przy otwartym oknie. Serce wali i glowa boli. Nie mam cisnieniomierza. Oddycham pelna piersia a powietrza mi jakby malo
FIFKA ja to tego ktg nie rozumiem w ogole. Przy porodzie do domu chcieli odeslac bo ich nie bylo a ja mialam mega bole od 8 juz godzin. Tu praktycznie bez boli a skurcz na 100%. Ciekawe jakie mam wieczorem.
Ja jak czytalam o twoim porodzie to zaczynam bac sie czy skurczy nie pomyle ;)
Mi przy porodzie po tych wielu godz skurcze tak bolaly ze nawet bolu naciecia nie czulam i rozrywania. Czulam ze to wszystko sie ze mna dzieje, jednak skurcze byly mocniejsze. Ciekawe jakie beda za drugim razem

reklama
Marika bo nacięcia się nie czuję. Ja też nie czułam tylko słyszałam nożyczki :-) Ale fakt ja ci współczuje tylu godzin... u mnie to było ekspresowo i ja chyba po protu w szoku urodziłam dlatego nie czułam tak tego bólu... zresztą też w głowie ból był wyolbrzymiony.. czekałam na mocniejsze bóle które nie nadeszły.

Niektore mowia ze im boli jak nacinaja, ale moze to wina poloznej, ktora zrobi to w nieodpowiednim momencie.
Ja wlasnie tego sie boje o czym piszesz, ze bede czekac na te mega bolesne skurcze a moze przy tym porodzie bedzie inaczej

hej, ja w południe wizytowałam, wszystko ok, szyjka dalej na palec rozwarta więc jest dobrze :) młody waży 2900g, lekarz mówi, że nie będzie taki wielki jak brat. poza tym podobno powinnam dotrzymać do bezpiecznego terminu, ktg nie zarejestrowało żadnego skurczu... za to teraz ciągle mnie bolą :(

Ja za to tez tak mam ginka sie pyta czy czulam skurcze ja ze no oczywiscie bi ciagnelo pachwinami jak cholera .. A to 30 % :eek: A jak mozna nie czuc bolesniejszych no to mnie tam chyba rozniesie :szok:

Gratuluje wizyt !!!!!

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt! :-)Maluszki zdrowe to najważniejsze. Macice ćwiczą ze skurczami.
Ja nie wiem jak to jest - tzn brzuch mi czasem twardniał i się tak napinał ale ręki nie dam uciąć czy to były na 100% skurcze?? czy też np. malec się napinał??

reklama
Do góry