reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Calineczka nie martw się, na pewno przyniesiesz same dobre wiadomości, musisz myśleć pozytywnie by dzidzia nie zaczęła wyczuwać że mama się czymś przejmuje:tak:

Magsus dziewczyny dobrze Ci piszą, na pewno zdążą podać Ci antybiotyk i maluszkowi nic nie będzie:) Mocno tu za Ciebie trzymamy kciuki:) Kurczę, ja strasznie przeżywałam, że mam grupę krwi Rh-, a w sumie teraz wiem że po prostu najważniejsze że ma się tą świadomość bo nie ma tu miejsca na żadne niespodzianki i wszystko będzie dobrze:tak:

Kochane kciuki za jutro&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dziewczyny, gratki z dzisiejszych wizyt i kciuki za jutro!
Magsus, u nas w szkole położna też mówiła, że przy porodzie dają antybiotyk, więc uszy do góry! :)
Sal, ty pamiętaj, że ja tam pojechałam też w swoim celu... Chyba się machnę jutro do tego lekarza z Zośki, tak żeby mieć back up, ale powiem ci, że już mi lepiej... Trochę mnie zniechęca wizja spędzenia tam kolejnego poniedziałku na czekaniu, ale z drugiej strony - przynajmniej potraktowano mnie jak człowieka, a nie jak wrzód na d*pie. W końcu chodzi o moje dziecko, więc nie ma przebacz, tudzież - parafrazując Kazika - nie biorę jeńców żadnych :))

sali,inomama,Ania i magsus gratki wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze &&&&&

salli fajnie że znasz datę urodzenia swojego dziecka

inomama myślisz ze Laurce o makijaż chodziło?ja myślę że ona była zmęczona i chciała spać a gin jej tym badaniem przeszkadzał.

magsus najważniejsze że jesteś zbadana i postarasz się jak najszybciej dotrzeć do szpitala żeby podali lek.Zobaczysz będzie ok.

Salli - no cudna wiadomość! bardzo, bardzo się cieszę! teraz ogłoś konkurs, na to kiedy urodzisz:) i zbieraj kasę, bo pewnie Ty wygrasz:):):)

Magsus - kochana, a po co my jesteśmy? można nam jęczeć, nawet jeśli powodu nie ma, a Ty masz! trzymaj się!!!!!! na pewno będzie dobrze!

Kaha - i dobrze, ze pojechałaś! nie ma co się stresować, jeśli można sprawdzić!

Cleopatra - jeśli ma po mamie, babci i prababci geny, to tak - o makijaż chodziło:)

kciuki za dzis mocno trzymam!

Inomama, Aniia, Salli - grtulacje dziewczyny. Super wiadomosci!!!!!
Salli- I jak to jest ze swiadomoscia ze juz wiesz kiedy Oliwka bedzie z Wami?? :)

a zegar tyka... :)

Zaczynam sie zdziebeczko stresowac czy oby napewno wszystko mam gotowe I czy to ogarne organizacyjnie :)

PS. Zapomnialam doddac: Oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty&&&&&&&& :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry