reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Calineczka nie martw się, na pewno przyniesiesz same dobre wiadomości, musisz myśleć pozytywnie by dzidzia nie zaczęła wyczuwać że mama się czymś przejmuje:tak:

Magsus dziewczyny dobrze Ci piszą, na pewno zdążą podać Ci antybiotyk i maluszkowi nic nie będzie:) Mocno tu za Ciebie trzymamy kciuki:) Kurczę, ja strasznie przeżywałam, że mam grupę krwi Rh-, a w sumie teraz wiem że po prostu najważniejsze że ma się tą świadomość bo nie ma tu miejsca na żadne niespodzianki i wszystko będzie dobrze:tak:

Kochane kciuki za jutro&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dziewczyny, gratki z dzisiejszych wizyt i kciuki za jutro!
Magsus, u nas w szkole położna też mówiła, że przy porodzie dają antybiotyk, więc uszy do góry! :)
Sal, ty pamiętaj, że ja tam pojechałam też w swoim celu... Chyba się machnę jutro do tego lekarza z Zośki, tak żeby mieć back up, ale powiem ci, że już mi lepiej... Trochę mnie zniechęca wizja spędzenia tam kolejnego poniedziałku na czekaniu, ale z drugiej strony - przynajmniej potraktowano mnie jak człowieka, a nie jak wrzód na d*pie. W końcu chodzi o moje dziecko, więc nie ma przebacz, tudzież - parafrazując Kazika - nie biorę jeńców żadnych :))

sali,inomama,Ania i magsus gratki wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze &&&&&

salli fajnie że znasz datę urodzenia swojego dziecka

inomama myślisz ze Laurce o makijaż chodziło?ja myślę że ona była zmęczona i chciała spać a gin jej tym badaniem przeszkadzał.

magsus najważniejsze że jesteś zbadana i postarasz się jak najszybciej dotrzeć do szpitala żeby podali lek.Zobaczysz będzie ok.

Salli - no cudna wiadomość! bardzo, bardzo się cieszę! teraz ogłoś konkurs, na to kiedy urodzisz:) i zbieraj kasę, bo pewnie Ty wygrasz:):):)

Magsus - kochana, a po co my jesteśmy? można nam jęczeć, nawet jeśli powodu nie ma, a Ty masz! trzymaj się!!!!!! na pewno będzie dobrze!

Kaha - i dobrze, ze pojechałaś! nie ma co się stresować, jeśli można sprawdzić!

Cleopatra - jeśli ma po mamie, babci i prababci geny, to tak - o makijaż chodziło:)

kciuki za dzis mocno trzymam!

Inomama, Aniia, Salli - grtulacje dziewczyny. Super wiadomosci!!!!!
Salli- I jak to jest ze swiadomoscia ze juz wiesz kiedy Oliwka bedzie z Wami?? :)

a zegar tyka... :)

Zaczynam sie zdziebeczko stresowac czy oby napewno wszystko mam gotowe I czy to ogarne organizacyjnie :)

PS. Zapomnialam doddac: Oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty&&&&&&&& :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry