reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

hej dziewczyny, wyniki wyszly mi zle, jade do szpitala mam skierowanie, musza mi porobic dodatkowe badania, no i jest ta cholestaza jak mowilam. Bede pisac do Vingi co i jak. Płakac mi sie chce jak pomysle o Dawidku, z teskonty umre za nim :(
Trzymajcie sie.

Sylka kurcze, trzymaj się kochana! I pisz co i jak, bo będziemy się martwić :(

reszcie dziewczyn - gratuluję wizyt i duuużych dzieciaczków!!!

reklama
Inomama to żartowniś Ci sie trafił :) 6 razy HIV omg ja miałam raz !!

Sylka trzymaj sie kochana będzie dobrze mocno trzymam kciuki &&&& wyobrażam sobie tęsknotę za starszym synkiem :(

dziewczyny gratuluje udanych wizyt !!!!!!! Zdrowych maluszkow tych większych i tych mniejszych :) !!!!!

Kaczuszka wg tego kalkulatora tyję prawidłowo, no może ze 2 kilo więcej gdzieś tam wskoczyło ;-)
A na tej samej stronie znalazłam kalkulator podobieństwa Do kogo będzie podobne Twoje dziecko - Dzieci.pl wpisuje się cechy matki i ojca dzidzi i wychodzi... kupa śmiechu :-D nam wyszło np że córa będzie miała obfite owłosienie po tacie, czyli klatę jak u goryla :-D

Właśnie dostałam smska od gina mojego- wynik posiewu prawidłowy, także wielkie ufffff :-)

em-ka też robiłam ten test i wyszło to samo hahahahah :-D:-D:-D

reklama
Do góry