reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

no dziewczyny to supre wiadomosci, wreszcie takie same pozytywne po wizytach.

Blanka ale aż mnie zszokowalo ze maly juz ma taka wagę:), moje pierwsze dzieciatko urodzilo sie w 38 tyg z wagą 2800g, a teraz chlopak bedzie chyba wiekszy bo i brzucho mam duzo wieksze, a w ktorym ty jestes tygodniu?

reklama
rany julek, co za dzień!
dopiero mam czas skrobnąć coś !

Sylka, Emka, Anbas, Kasia, Blanka - gratulacje pysznych wieści!

Katherinne - biednaś Ty! bardzo wspólczuję, tylko że mus jest, wiec nie masz wyboru bidaku...potem sobie odbijesz!

ja cały czas +12...

wizyta tak jak myślałam, bez ochów i achów przeszła, znaczy wyniki ok( i tak nie wierze, bo bez ciązy miałam często anemię, a teraz nie mam????), dostałam skierowanie na kolejne kłucie - po raz 6 na HIV! no bo przeciez wiadomo, ze teraz szybciej się mogę zarazić, nie?...............jaaaaaa
No, ale szyjka spoko, szew trzyma, Laurka głową w dól mnie po cipusze naparze nadal. Pan był dziś w doskonałym nastroju , hihihi cały czas (nie znosze hihihi!!! hahaha rubaszne lubię), spytał czy mam jakieś duszności, zgagę, czy szybko się męczę, itp, itd. Kiedy powiedziałam, ze owszem to hihihiał dalej i mówi, bo to dlatego,ze pani jest w ciążY! odkrywca Ameryki jeden! Kolumb normalnie!
przy okazji dowiedziałam się, zę ma to samo w domu bo żona jego w ciąży, no i ma termin na ten dzień co ja, wiec jak mi baba jedna zacznie rodzic tak jako i ja, to na stówę zostanę bez lekarza, ło!
AAAAAAAA i pytałam lekarza, czy dziecię szybciej rośnie po sterydach ; powiedział zebym kompa mniej odpalała...że organy wszystkie, nie tylko płuca, szybciej są dojrzałe, ale to tylko to.

i dostałam skierowania na ktg raz w tyg, od dziś, ale już tych dat nie wpisujcie:)

hej dziewczyny, wyniki wyszly mi zle, jade do szpitala mam skierowanie, musza mi porobic dodatkowe badania, no i jest ta cholestaza jak mowilam. Bede pisac do Vingi co i jak. Płakac mi sie chce jak pomysle o Dawidku, z teskonty umre za nim :(
Trzymajcie sie.

Loj sylka :( Trzymaj sie kochana!!! Bedzie dobrze napewno!!!! Bede trzymac kciuki za Was&&& Informuj nas wmiare mozliwosci co tam u was ok?? I mysl pozytywnie!!!

reklama
eM-Ka, ja nie powiem też trochę mnie martwi to schudnięcie. Niby wszystko w porządku, maluch rośnie (i to sporo, bo tydzień temu wychodziło 2400 g), a ja miałam problemy z tym refluksem, bo często nawet wymiotowałam w nocy i do tego jeszcze to rozwolnienie po tym żelazie. Czyli wytłumaczenie jest, ale czasem sobie myślę, że może coś innego mi się dzieje, a przez ciążę tego nie widzę. ALe zobaczymy na nastepnej wizycie.
I kto by pomyślał, że ja kiedykolwiek będę się martwić schudnięciem :-D

Gratulacje dziewczyny za dzisiejsze udane wizyty :-)

Sylka, trzymaj się kochana, trzymamy kciuki tu za Was

A czy ja mogę prosić o zmianę terminu wizyty z 18-go na 23 grudnia . Moja ginka, oczywiście dzisiaj się zorientowała i dzwoni, że jednak 18-go nie może, woli w przeddzień Wigilii, hmm...

Do góry