reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

no dziewczyny to supre wiadomosci, wreszcie takie same pozytywne po wizytach.

Blanka ale aż mnie zszokowalo ze maly juz ma taka wagę:), moje pierwsze dzieciatko urodzilo sie w 38 tyg z wagą 2800g, a teraz chlopak bedzie chyba wiekszy bo i brzucho mam duzo wieksze, a w ktorym ty jestes tygodniu?

reklama
rany julek, co za dzień!
dopiero mam czas skrobnąć coś !

Sylka, Emka, Anbas, Kasia, Blanka - gratulacje pysznych wieści!

Katherinne - biednaś Ty! bardzo wspólczuję, tylko że mus jest, wiec nie masz wyboru bidaku...potem sobie odbijesz!

ja cały czas +12...

wizyta tak jak myślałam, bez ochów i achów przeszła, znaczy wyniki ok( i tak nie wierze, bo bez ciązy miałam często anemię, a teraz nie mam????), dostałam skierowanie na kolejne kłucie - po raz 6 na HIV! no bo przeciez wiadomo, ze teraz szybciej się mogę zarazić, nie?...............jaaaaaa
No, ale szyjka spoko, szew trzyma, Laurka głową w dól mnie po cipusze naparze nadal. Pan był dziś w doskonałym nastroju , hihihi cały czas (nie znosze hihihi!!! hahaha rubaszne lubię), spytał czy mam jakieś duszności, zgagę, czy szybko się męczę, itp, itd. Kiedy powiedziałam, ze owszem to hihihiał dalej i mówi, bo to dlatego,ze pani jest w ciążY! odkrywca Ameryki jeden! Kolumb normalnie!
przy okazji dowiedziałam się, zę ma to samo w domu bo żona jego w ciąży, no i ma termin na ten dzień co ja, wiec jak mi baba jedna zacznie rodzic tak jako i ja, to na stówę zostanę bez lekarza, ło!
AAAAAAAA i pytałam lekarza, czy dziecię szybciej rośnie po sterydach ; powiedział zebym kompa mniej odpalała...że organy wszystkie, nie tylko płuca, szybciej są dojrzałe, ale to tylko to.

i dostałam skierowania na ktg raz w tyg, od dziś, ale już tych dat nie wpisujcie:)

hej dziewczyny, wyniki wyszly mi zle, jade do szpitala mam skierowanie, musza mi porobic dodatkowe badania, no i jest ta cholestaza jak mowilam. Bede pisac do Vingi co i jak. Płakac mi sie chce jak pomysle o Dawidku, z teskonty umre za nim :(
Trzymajcie sie.

Loj sylka :( Trzymaj sie kochana!!! Bedzie dobrze napewno!!!! Bede trzymac kciuki za Was&&& Informuj nas wmiare mozliwosci co tam u was ok?? I mysl pozytywnie!!!

reklama
eM-Ka, ja nie powiem też trochę mnie martwi to schudnięcie. Niby wszystko w porządku, maluch rośnie (i to sporo, bo tydzień temu wychodziło 2400 g), a ja miałam problemy z tym refluksem, bo często nawet wymiotowałam w nocy i do tego jeszcze to rozwolnienie po tym żelazie. Czyli wytłumaczenie jest, ale czasem sobie myślę, że może coś innego mi się dzieje, a przez ciążę tego nie widzę. ALe zobaczymy na nastepnej wizycie.
I kto by pomyślał, że ja kiedykolwiek będę się martwić schudnięciem :-D

Gratulacje dziewczyny za dzisiejsze udane wizyty :-)

Sylka, trzymaj się kochana, trzymamy kciuki tu za Was

A czy ja mogę prosić o zmianę terminu wizyty z 18-go na 23 grudnia . Moja ginka, oczywiście dzisiaj się zorientowała i dzwoni, że jednak 18-go nie może, woli w przeddzień Wigilii, hmm...

Do góry