reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Blanka gratulacje, jaki duży dzieć już:)

Inomama gratuluję dobrych wieści, ale śmieszny lekarz Ci się trafił :-D

Sylka trzymam kciuki, będzie dobrze, musi być!

Delewarre u Ciebie to zrozumiałe i nie ma powodów do obaw, a skoro maluch ma już 2400 to też ma prawo trochę zwolnić. U mnie tej pewności nie ma bo dawno nie miałam usg i nie mam pojęcia ile mała waży. Ale ostatnio mało jadłam więc to pewnie dlatego mniej rosnę.

reklama
cholera a niedawno pisalam ze dzisiaj same dobre wiesci i tak fajnie się to czyta, a tu Sylka

Sylka będzie dobrze, dobiorą ci odpowiednie leki i bedziesz pod kontrola, dawaj znac co u ciebie, a Dawide da sobie radę to już duzy chlopiec, trzymam kciuki zebys jak najszybciej wyszla z powrotem do domu

Sylka trzymaj sie ! I dawaj nam tu znać .

Jej tyle mialam zaplanowane pisać....

Termin z Om mam na 5.01/ Jestem w 35tyg i 2 dni:) A według lekarza z dzisiejszego usg to 38tydz, biorac pod uwage "malego" wymiary:)
No Natas 4700 wazyl, mysle ze Filip nie chce byc gorszy?;-)

eM Ka gratuluje udanwj wizyty

ANBAS gratki z wizyty, super ze wyniki sie poprawily

KASIA juz duzy kawaler z synka
BLANKA ale twoj malutki juz duzy. Masz termin tak, jak ja, ciekawe ile moje malenstwo wazy, ale pewnie mniej bo wymiarami jest o tydz mlodsze
INOMAMA gratuluje udanej wizyt. A to dowcipny ten lekarz :)
SYLKA trzymaj sie. Bede trzymac za was kciuki

Gratuluje udanych wizyt a za nastepne wizyty trzymam kciuki.

Jak tak czytam Sylka to jednak masz ta choleostaze?o rany:( trzymaj się tam.

Kurcze ja sie strachu najadłam bo tez robilam na choleostaze i na badaniach jest norma min i max i mi wyniki max przekraczaly a aginekolog powiedział ,że nie mam choleostazy,czyli ok.
Ale bylam przerazona widząc te liczby

Narawde ważą już Wasze dzieciaczki,moja Kinia tydzień temu na ważeniu miała w 33 tygodniu 2160 raczej bedzie malutka

Kaczuszka ja cesarke mialam , ale nie ze względu na wage. A brak akcji porodowej i z powodu zagrażającej zamartwicy płodu.... A według usg Natas pare dni przed cc ważył 3400 wiec ja na wage z usg patrze z przymrużeniem oka.
Teraz brzuch mam ciut mniejszy niz Natanielem i tak jakos mam czuja ze Filip bedzie mniejszy ale to sie okaze juz niebawem,. A co do ubranek to Nataniel od narodzin nosil 62 lub jakies wieksze 56 ale to pare sztuk... Natomiast rósł zaskakująco szybko , co chwile zmiana garderoby stad ciuchy jak nówki , bo ponosil cos 2 tyg i za male/;0

A tak na marginesie moj brzuch siegnął powaznych rozmiarów-120cm:)

Inomama gratuluje wizytki ....Ciesze sie ze jest idealnie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry