reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Wiem, że dam radę. Ale jak nie ponarzekam to nie dam ;) Ja z tych, co jak się przejmą czymś to muszą potrajkotać i się straszliwie poużalać, żeby za chwilę się podnieść. Więc ponarzekam a zaraz nie będę pamiętała, o co mi chodziło. Już mi ogólnie lepiej i w sumie jestem ciekawa wyniku po kolacji, bo inny chlebek jest zaplanowany, więc trochę to jak eksperyment ;) Jeju, całe szczęście, że ja ogólnie lubię jeść, więc i zdrową żywność lubię..

reklama
Inomama nie wolno chorować, bo was z Laurką nie przyjmą do szpitala:szok:

Nisiao gratuluje udanej wizyty

Katherinne dasz radę. Musisz się tylko uspokoić i przyzwyczaić do tej sytuacji - do pomiarów, diet itd.

dziwczyny prosze o wsparcie bo ide dzis na usg sprawdzic szyjke i lozysko i wymaz z pochwy. moze przez to tez nie umiem spac ze sie denerwuje. zapytam tez lekarza o jakis zastepczy lek za fenoterol, wczoraj dzownili do mnie z apteki zebym przyniosla leki do apteki bo sa wycofane, sklamalam ze mam resztke opakowania i ze jutro ide do gina to wezme inne leki. boje sei ze zostane bez lekow bo brzuch i przy nich czesto mi twardnieje a dzis w nocy 2 razy obudzil mnie taki silny bol, nie wiem moze Antoś kopnął gdzies w szyjke a tego nie czulam tylko bol

i kciuki za dzisiejsze wizytujace

Dona to dobrze , ze masz wizyte lekarz Cie zbada i bedziesz spokojniejsza, Kaha, Milusia powodzenia , czekamy na relacje:-)

A ja od 2 dni nie moge spac, boje sie porodu, zanjoma urodzila wczoraj w 41 tc przyjeli ja do szpitala na wywolanie i zalozyli jakis cewnik ze sznurkiem do szyjki , za ktory sie pociaga i on powoduje rozwarcie, po tym cewniku zrobilo jej sie na 5 cm ale nei chcialo dalej ruszyc,czekala cala noc i nic, wiec polozna zrobila jej rano masaz szyjki 15 min i sie zaczelo. Boje sie wlasnie tego masazu szyjki bo slyszalaam, ze to jest nie do wytrzymania. Wszyscy ja podziiwiali, ze to wytrzymala..a urodzila zdrowa dziewczynke waga 3590i 59cm.

Dona i inne dziewczyny wizytujące kciuki za was!
sylka: spokojnie - damy rade wszystkie urodzić - nie ma się co bać. Przecież już rodziłaś
katherine: dieta i pilnowanie się pewnie ani łatwe ani przyjemne, ale co się dla tych maleństwa naszych nie robi:tak:

reklama
No tak, ale nie wiadomo, czy teraz bedzie tak jak za pierwszym razem, wolalbym byc nieswiadoma tego co mnie czeka. Ale oczywiscie dam rady nie ma innej opcji:-)

Do góry