reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Wiem, że dam radę. Ale jak nie ponarzekam to nie dam ;) Ja z tych, co jak się przejmą czymś to muszą potrajkotać i się straszliwie poużalać, żeby za chwilę się podnieść. Więc ponarzekam a zaraz nie będę pamiętała, o co mi chodziło. Już mi ogólnie lepiej i w sumie jestem ciekawa wyniku po kolacji, bo inny chlebek jest zaplanowany, więc trochę to jak eksperyment ;) Jeju, całe szczęście, że ja ogólnie lubię jeść, więc i zdrową żywność lubię..

reklama
Inomama nie wolno chorować, bo was z Laurką nie przyjmą do szpitala:szok:

Nisiao gratuluje udanej wizyty

Katherinne dasz radę. Musisz się tylko uspokoić i przyzwyczaić do tej sytuacji - do pomiarów, diet itd.

dziwczyny prosze o wsparcie bo ide dzis na usg sprawdzic szyjke i lozysko i wymaz z pochwy. moze przez to tez nie umiem spac ze sie denerwuje. zapytam tez lekarza o jakis zastepczy lek za fenoterol, wczoraj dzownili do mnie z apteki zebym przyniosla leki do apteki bo sa wycofane, sklamalam ze mam resztke opakowania i ze jutro ide do gina to wezme inne leki. boje sei ze zostane bez lekow bo brzuch i przy nich czesto mi twardnieje a dzis w nocy 2 razy obudzil mnie taki silny bol, nie wiem moze Antoś kopnął gdzies w szyjke a tego nie czulam tylko bol

i kciuki za dzisiejsze wizytujace

Dona to dobrze , ze masz wizyte lekarz Cie zbada i bedziesz spokojniejsza, Kaha, Milusia powodzenia , czekamy na relacje:-)

A ja od 2 dni nie moge spac, boje sie porodu, zanjoma urodzila wczoraj w 41 tc przyjeli ja do szpitala na wywolanie i zalozyli jakis cewnik ze sznurkiem do szyjki , za ktory sie pociaga i on powoduje rozwarcie, po tym cewniku zrobilo jej sie na 5 cm ale nei chcialo dalej ruszyc,czekala cala noc i nic, wiec polozna zrobila jej rano masaz szyjki 15 min i sie zaczelo. Boje sie wlasnie tego masazu szyjki bo slyszalaam, ze to jest nie do wytrzymania. Wszyscy ja podziiwiali, ze to wytrzymala..a urodzila zdrowa dziewczynke waga 3590i 59cm.

Dona i inne dziewczyny wizytujące kciuki za was!
sylka: spokojnie - damy rade wszystkie urodzić - nie ma się co bać. Przecież już rodziłaś
katherine: dieta i pilnowanie się pewnie ani łatwe ani przyjemne, ale co się dla tych maleństwa naszych nie robi:tak:

reklama
No tak, ale nie wiadomo, czy teraz bedzie tak jak za pierwszym razem, wolalbym byc nieswiadoma tego co mnie czeka. Ale oczywiscie dam rady nie ma innej opcji:-)

Do góry