reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Marika ja uważam podobnie... lepiej dmuchać na zimnę w takiej sprawie... :no: tu chodzi tylko o sprawdzenie... choć mówiłaś ze szyjka długa to może tylko taka uroda... ja wieczorami też mam regularne skurcze ale fenoterol pomaga...

hey dziewczyny u nas to taka dziwna sytuacja ze niechetnie w szputalu przyjmuja pacjentki z tej przychodni do ktorej js chodze. Temu nie chcialam jechac tam po tym, jak zemdlałam.
A te skurcze mam od 14 tyg. Wtedy dostalam Luteine dopochwowo i czestotliwość skurczy sie zmniejszyla. Szyjka skoro ma 3,5cm to jest długa. Tylko czuje je zupelnie inaczej niz w pierwszej ciazy. Lekarz mówił, że pewnie bardziej je odczuwam bo to druga ciąża i wiem czego oczekiwać.
Tylko boje się żeby za wcześnie nie urodzić przez te skurcze.
A KTG hm ja po 5 godzinach od pojawienia sie bolesnych skurczy pojechalam na KTG a tam mi powiedzieli, że nic nie ma a ja mam bóle, chcieli do domu odesłać. Powiedziałam, że krwawie to dopiero polozna mnie zbadala i mialam juz rozwarcie i dopiero przyjeli mnie na porodowke. Więc ja dzialania tego KTG nie rozumiem

To kciukasy dziewczynki za dzisiaj:):)

Ja w tym tyogdniu pewnie we srode skoczę na badania krwi I moczu...a wizyta dopiero za tydzien, ale pewnie tylko sprawdzanie szyjki:)

dzisiaj obudziałamm się na siusiu kolo 3...potem nie moglam zasnąc, bo Mały tak się wiercił w brzuchu...lezałam I trzymałam sobie ręce na brzuchu:):):)

Teraz siedze I dalej łąduje...:p...Moje dziecko sobie upatrzyło bardzo prawą strone mojego brzucha...mam wrazenie ze cały jest włąsnie po tej stronie:p

reklama
Sylka, Kaha, Grudnióweczka, Hope - również zaciskam mocno kciuki:-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Super, że zobaczycie dziś swoje maluchy (albo przynajmniej dowiecie się co tam u nich słychać:))

Ikasia ja mam tak samo - wczoraj mała tak mnie skopała że już mówiłam że chyba trochę przegina, może chciała zobaczyć czy od środka da się zrobić siniaka;-) Ale tak fajnie się obraca że straszną mam radochę jak widzę pod skórą jak się przemieszcza;-)

Do góry