reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Elama-nie martw sie! moj synek tez miednicowo,ale sie nie martwie,najwyzej cc bedzie. Byle malenstwo bylo zdrowe! Ja dla niego wszystko zniose:-)

Jak tak narzekalam na ta swoja sytuacje,ze trzeba lezec itd to pomyslslam o moim malym skarbie i zaraz przestalam sie uzalac,bo wiem,ze robie to dla jego dobra:-)

reklama
vanili, teraz już się odchodzi od profilaktycznego leczenia partnera, bo okazuje się, że to bardzo rzadkie przypadki, że on też łapie, ale kiedyś rzeczywiście to była norma.. ja jak złapałam grzybka to najpierw nic mu nie dali, jak miałam nawrót to jego posłali też na posiew, żeby niepotrzebnie mu nie aplikować leczenia. I się okazało, że u niego w posiewie żadnego grzybka nie uświadczono.

Elama, nasze dzieci mają jeszcze dużo czasu na przekręcanie się, więc nie trać nadziei. Jeśli się nie przekręci to niewykluczone, że w 37 tygodniu będą maleństwu próbowali pomóc się przekręcić. Ale jeśli nie da rady to najwyżej będzie cesarskie cięcie, także nie ma co panikować.

dziewczyny gratuluje wizyt jakie duze bąble łał ;D i kciuki za kolejne wizyty ;**&&&

ja wlasnei dzwonilam do rejestracji u ginekologa zarejestrowalam sie na 13 listopada na usg a na wizyte kontrolna dopiero 29 listopada trzese portami co to bedzie przez miesiac z tą szyjka ;O

ja bym chciala dotrwac do chociarz 25 grudnia bedzie to równo 3 tygodnie przed terminem i juz moge bezpiecznie rodzic ..boze jak nei wiele czasu zostalo ;O niecale dwa miesiace i mozemy dzialac heh :(

Mbandyta, ja mam to samo co ty, cala ciaze mlecznobilay sluz, dzien w dzien cos wyleci, nieduzo ale jest. A co do wagi to pisalam CI kiedys , ze moj Dawid tez w 31tc 1800 a urodzil sie taki sredni 3250, wiec sie nie stresuj to pewnie jeszcze nic nie znaczy jaka bedzie koncowa waga.

Dziewczyny dobrze, ze chociaz dzieciaczki zdrowo rosna, a my kobiety ciezarne musimy sie meczyc z dolegliwosciami ciazowymi, coz zrobic...jeszcze troszeczke..naprawde nieduzo i bedzie po wszystkim, przytulimy nasze cudenka i o wszystkim sie zapomni :-)

Katherinne u mnie główka była wyczuwalna dopiero w dniu porodu... lekarz mówił, że mocno właśnie napiera główką na szyjkę. oszczędzaj się kochana!

gratuluję wizyt :)

reklama
Gratuluje wizyt!!!!! Super że z maluszkami wszystko ok i że już takie duże - ciekawe ile mój synek już ma?? Może mi gin dziś powie, chociaż ten jego pomiar ostatnio był pomyłką więc nie wiem czy go o to pytać.
Dbajcie o siebie kochane i o swoje szyjki;-)

Aha no i proszę o kciuki. Ja mam wizytę jak zwykle o 20.

Do góry