reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Blue musi być dobrze :* Pisałam ci już na głównym wątku :*

Diablica
heh biedna ty następna... :-( a cholera by wzieła te szyjki no... :no:

Blanka a co z tymi wynikami?

Ja jutro wizytę mam na 10 więc dość szybko powinnam dać znać co tam u mnie... mam mieć USG dokładne malucha no i strasznie się stresuję jak lekarka zareaguję na szyjkę :-(

Dobrze ze odczynnik Combsa dobrze wyszedł i nie ma przeciwciał.

reklama
cały weekend nie zaglądałam na forum a tu takie wieści :(
Blue trzymaj się kochana, oszczędzaj się ile możesz.
Diablica ty też uważaj na siebie, dobrze, że trochę lepiej już się czujesz

Fifka, Hope &&& za jutrzejsze wizyty!!!

Gratuluję udanych wizyt, a tym które uważać muszą grożę paluszkiem żeby nie próbowały wariować.
Kochane, wszystkie musimy dotrzymać do końca roku w dwupaku :) Więc uważać, uważać, uważać :)
Trzymam za Was kciuki i wiem, że dacie radę.

Widzę, że w środę wizytuję w towarzystwie ;) Dobrze, dobrze.

Trzymam kciuki dziewczynki :)

Blue, kochana, leż dużo i mocno nogi ściskaj! ;) A my będziemy ściskać kciuki, żeby to pomogło!
Inomama, dasz radę, bo kto, jak nie ty? Jakby coś, naszykuj sobie "na potem" kanapkę np. z wędliną i z musztardą, może pomoże ci chociaż trochę... I jak coś, to od razu cytryną zagryź, jak ci pozwolą.

Ja w środę popitalam na kolejne badania i we wt. za tydzień do ginki. Niestety już widzę, że ten cholerny Amotaks mi nie pomógł, nie wiem, czy mi nie da znowu jakiegoś antybiotyku :-( Znowu będzie psioczyć, że mi cytologii nie może zrobić...
A, we czwartek 31.10 idziemy pooglądać Lenkę w 4D - przy połówkowym za nic nie chciała współpracować i w końcu odpuściłam, ale teraz już nie ma opcji. Nie możemy się już doczekać, żeby zobaczyć naszą Księżniczkę :)
3mam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu!

reklama
blue, diablica to teraz dużo wypoczywajcie i uważajcie na siebie

fifka, hope powodzenia na wizycie! przynieście dobre wieści!

inomama ja też jutro idę na glukozę, ale staram się jakoś negatywnie nie nastawiać ;-)

Do góry