reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Diablica, Blue, ja również trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze, najważniejsze to pozytywne nastawienie chociaż wiem że może być ciężko, tym bardziej jak nie za bardzo ma się możliwość odpoczywać...

Fifka, Hope i inne wizytujące (o ile są) również życzę powodzenia:-D

Inomama, Tamtusia na pewno sobie poradzicie z tą glukozą:tak: Tamtusia ma rację - na pewno dasz sobie radę, oby tylko się nie nastawić że będzie źle bo serio idzie to przeżyć:)

reklama
Diablica- :( boziu tez odpoczywaj !! DUZO DUZO!!!

Wogole dziewczynki wszystkie odpoczywajmy i oszczedzajmy sie bo nie ma juz zartow, jeszcze troszke!!

HOpe, Fifi &&&

Inomama, tamtusia- powiem Wam, ze wszyscy tak straszyli mnie ta glukoza, a to jak woda z cukrem okazala sie dla mnie:p moze dlatego ze jem bardzo duzo slodkich rzeczy:p Wezcie cytryne ja nie wiem czy mi to akurat poprawilo smak ale dla mnie spoko:D

No to Kochane powodzenia na glukozach!!!

Antinetka współczuję kolejnego antybiotyku... obyś jak najszybciej pozbyła się tego świństwa.

No i ja już po.... tak jak przypuszczałam. Kanał jest drożny przepuszczający palec, szyjki nie ma. Lekarka mówi że jestem jak bomba zegarowa i kwalifikuję się do szpitala i jak teraz zestaw leków nie pomoże to mam się bezwzględnie kłaść.
Dostałam fenoterol i ten drugi na i... ismo... nie pamiętam nazwy :-p ale takie coś na "osłonę" no i mam leżeć... :no: a jeśli mimo fenoterolu będą skurcze mam kłaść się do szpitala bo ona nie da mi większej dawki tych leków bo się boi... że w szpitalu pod obserwacją ustalą mi ewentualnie większą dawkę kontrolują i moje tętno i maluszka.

A Adrian zdrowy. Waży 1500g... ustawiony jest głową do dołu, pęcherz płodowy jest lekko osunięty w dół stąd te takie uczucie parcia. No i zapowiada się że Adrian będzie też niedużym dzieckiem tak jak i Konrad - ale to z korzyścią dla mnie w sumie. :tak:

Aaa no i dostałam wymaz na paciorkowca... to się robi na sam koniec ciąży ale jako że ja taka bomba zegarowa to lepiej żebym miała go już wcześniej...

Fifka - no czekałam na wieści od Cię! jakoś nie widzę, zebyś drżała kobito, co mnie trochę uspokaja. ale troche tylko, bo jak znam życie, to zaraz na jakichś spacer pójdziesz....tak więc zakazuję ostatecznie! leżeć mi prosze i już! lepiej w domu niż w szpitalu!

a glukozy się boję tylko dlatego,ze poprzednio zwróciłam i mam złe wspomnienia...

jejku fifka! lezec mi! nie masz wyboru kochana teraz. odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj :tak: wiem,ze to nie łatwe przy malym dziecku,ale trzeba dla maleństwa w brzuszku to zrobić:-) i witaj w gronie mam na "dopalaczach" :-p

No nie drżę, choć też jakaś pełna energii w związku z informacjami nie jestem :sorry: Przerabiałam to z Konradem całkiem nie dawno dlatego jakoś wiem co mnie czeka itp. itd. i jakoś łatwiej jest mi to ze spokojem znosić...

reklama
Fifka - ja sie modle tylko ze Adrianek jak duzy nie bedzie to ze oprocz korzysci dla Ciebie to przedewszystkim dla malenstwa bedzie bezpieczne i strasznie mocno trzymam kciuki za maluszka.... A MAMA !!!!! TY TO SIE POLOZ JUZ!!! :happy:

Do góry