reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Blue musi być dobrze :* Pisałam ci już na głównym wątku :*

Diablica
heh biedna ty następna... :-( a cholera by wzieła te szyjki no... :no:

Blanka a co z tymi wynikami?

Ja jutro wizytę mam na 10 więc dość szybko powinnam dać znać co tam u mnie... mam mieć USG dokładne malucha no i strasznie się stresuję jak lekarka zareaguję na szyjkę :-(

Dobrze ze odczynnik Combsa dobrze wyszedł i nie ma przeciwciał.

reklama
cały weekend nie zaglądałam na forum a tu takie wieści :(
Blue trzymaj się kochana, oszczędzaj się ile możesz.
Diablica ty też uważaj na siebie, dobrze, że trochę lepiej już się czujesz

Fifka, Hope &&& za jutrzejsze wizyty!!!

Gratuluję udanych wizyt, a tym które uważać muszą grożę paluszkiem żeby nie próbowały wariować.
Kochane, wszystkie musimy dotrzymać do końca roku w dwupaku :) Więc uważać, uważać, uważać :)
Trzymam za Was kciuki i wiem, że dacie radę.

Widzę, że w środę wizytuję w towarzystwie ;) Dobrze, dobrze.

Trzymam kciuki dziewczynki :)

Blue, kochana, leż dużo i mocno nogi ściskaj! ;) A my będziemy ściskać kciuki, żeby to pomogło!
Inomama, dasz radę, bo kto, jak nie ty? Jakby coś, naszykuj sobie "na potem" kanapkę np. z wędliną i z musztardą, może pomoże ci chociaż trochę... I jak coś, to od razu cytryną zagryź, jak ci pozwolą.

Ja w środę popitalam na kolejne badania i we wt. za tydzień do ginki. Niestety już widzę, że ten cholerny Amotaks mi nie pomógł, nie wiem, czy mi nie da znowu jakiegoś antybiotyku :-( Znowu będzie psioczyć, że mi cytologii nie może zrobić...
A, we czwartek 31.10 idziemy pooglądać Lenkę w 4D - przy połówkowym za nic nie chciała współpracować i w końcu odpuściłam, ale teraz już nie ma opcji. Nie możemy się już doczekać, żeby zobaczyć naszą Księżniczkę :)
3mam kciuki za wszystkie wizyty w tym tygodniu!

reklama
blue, diablica to teraz dużo wypoczywajcie i uważajcie na siebie

fifka, hope powodzenia na wizycie! przynieście dobre wieści!

inomama ja też jutro idę na glukozę, ale staram się jakoś negatywnie nie nastawiać ;-)

Do góry