reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

nisiao - to super ze wszystko ok I ze ten antybiotyk bralas. Widzisz a tak sie stresowalas ze musisz wziasc. Suepr ze ta cholestaza sie tez nie potwierdzila I ze z malutka tez wszystko ok :) gratulacje!!!!!

reklama
A ja bylam dzisiaj dopiero na glukozie, wpilam paskudztwo , pierwsza godzina byla kiepska spac mi sie chcialo i mdlilo mnie a pozniej juz doszlam do siebie tylko 3 x pobierano mi krew wiec sie nasiedzialam.
Po wszystkim pojechalam po farbe do wlosow , dzisiaj bede robic kolorek.

Sylka no to masz za sobą,już chyba wiekszość z nas ma to badanie za soba...

A i jeszcze,gin mnie ostrzegł,że za duzo przytyłam,no to fakt mam 12 kg na plusie a gdzie koniec jeszcze.Wsumie ostatnio pocislam slodkim,takmnie ciagnie naprawde,nak nie zjem to mnie nosi na maxa,muszę cos wszamać....
Staram sie jesc wiecej owocow,warzyw zdrowe obiady,ale jak slodyczami pocisne to nie ma zmiłuj....
Na liczniku mam..wstyd sie przyznać 95 kg

Nisiao mnie tez ciagnie z moja ksiezniczka na slodkie ... teraz staram sie ograniczyc :| ale ciezko ciezko

kurcze wiecie ze wiekszosc naszch dziaciaczkow po 27 tygodniu juz bedzie miec ponad 1 kg ? no i ze wkraczamy w III TRYMESTR ciazy ... do mnie to nie dociera :p

Kasienka jak wczoraj gin mi uzmysłowil ile mala waży,to mnie tak wlaśnie oświeciło-kurcze teraz to już będzie dzidziolek na wadze przybierać i bedzie to odczuwalne a co najwazniejsze,to już końcowka bliżej niż dalej.
Rany ja musze wiecej spać,korzystać :tak:to i tamto trzeba zrobić,zalatwić :-Dczy zdąże?

Nisiao bardzo się cieszę, że wizyta cię uspokoiła i przynosisz same dobre wiadomości:) Jak patrzę na Twój suwaczek to jesteśmy w tym samym tygodniu i moja malutka też podobnie waży, może nawet ciut mniej:) Kruszynka taka;-) Oby przy porodzie też była raczej z tych mniejszych dzieciaczków a nie małych olbrzymków:-D
Też się zastanawiam czy zdążę jeszcze ogarnąć resztę wyprawki, ale wczoraj tak ruszyło do przodu że jak się zmobilizuję to szybko resztę załatwię:)

Dona,
również mocno trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nisiao, chciałabym ważyć te twoje 95kg :p U mnie, strach się przyznać, ostatnio licznik pokazał równe 100.... kufaja... nie sądziłam, że będę kiedykolwiek tyle ważyć. To co schudłam na początku ciąży, wróciło i już jest mały plusik. No ale i moje brzuszysko wielkie się robi. Na początku schudłam do 92 kg... a teraz :szok: Niedługo nie będę mogła się ruszać...

reklama
Ja jak pojde 04.11 na wizyte to tez na pewno bedzie 12 na plusie jak nie wiecej...co zrobic, nie obzeram sie jakos, nie jem tylko slodyczy..a i tak kilogramy przybywaja..to na pewno glownie zalezy od organizmu widocznie moj tak reaguje w ciazy ze szybko przybiera heh...pozniej bede dzialac , zeby wrocic do figury :-)

Do góry