reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Nisiao to bardzo dobre wiadomości!!! Jaka już duża twoja królewna!
Ja po weekendzie idę jeszcze na te badanie Commbosa na przeciwciała...
Ja po weekendzie idę jeszcze na te badanie Commbosa na przeciwciała...
A ja bylam dzisiaj dopiero na glukozie, wpilam paskudztwo , pierwsza godzina byla kiepska spac mi sie chcialo i mdlilo mnie a pozniej juz doszlam do siebie tylko 3 x pobierano mi krew wiec sie nasiedzialam.
Po wszystkim pojechalam po farbe do wlosow , dzisiaj bede robic kolorek.
Po wszystkim pojechalam po farbe do wlosow , dzisiaj bede robic kolorek.
Sylka no to masz za sobą,już chyba wiekszość z nas ma to badanie za soba...
A i jeszcze,gin mnie ostrzegł,że za duzo przytyłam,no to fakt mam 12 kg na plusie a gdzie koniec jeszcze.Wsumie ostatnio pocislam slodkim,takmnie ciagnie naprawde,nak nie zjem to mnie nosi na maxa,muszę cos wszamać....
Staram sie jesc wiecej owocow,warzyw zdrowe obiady,ale jak slodyczami pocisne to nie ma zmiłuj....
Na liczniku mam..wstyd sie przyznać 95 kg
A i jeszcze,gin mnie ostrzegł,że za duzo przytyłam,no to fakt mam 12 kg na plusie a gdzie koniec jeszcze.Wsumie ostatnio pocislam slodkim,takmnie ciagnie naprawde,nak nie zjem to mnie nosi na maxa,muszę cos wszamać....
Staram sie jesc wiecej owocow,warzyw zdrowe obiady,ale jak slodyczami pocisne to nie ma zmiłuj....
Na liczniku mam..wstyd sie przyznać 95 kg
Kasienka_
Fanka BB :)
Nisiao mnie tez ciagnie z moja ksiezniczka na slodkie ... teraz staram sie ograniczyc :| ale ciezko ciezko
kurcze wiecie ze wiekszosc naszch dziaciaczkow po 27 tygodniu juz bedzie miec ponad 1 kg ? no i ze wkraczamy w III TRYMESTR ciazy ... do mnie to nie dociera
kurcze wiecie ze wiekszosc naszch dziaciaczkow po 27 tygodniu juz bedzie miec ponad 1 kg ? no i ze wkraczamy w III TRYMESTR ciazy ... do mnie to nie dociera
Kasienka jak wczoraj gin mi uzmysłowil ile mala waży,to mnie tak wlaśnie oświeciło-kurcze teraz to już będzie dzidziolek na wadze przybierać i bedzie to odczuwalne a co najwazniejsze,to już końcowka bliżej niż dalej.
Rany ja musze wiecej spać,korzystać to i tamto trzeba zrobić,zalatwić czy zdąże?
Rany ja musze wiecej spać,korzystać to i tamto trzeba zrobić,zalatwić czy zdąże?
Nisiao bardzo się cieszę, że wizyta cię uspokoiła i przynosisz same dobre wiadomości Jak patrzę na Twój suwaczek to jesteśmy w tym samym tygodniu i moja malutka też podobnie waży, może nawet ciut mniej Kruszynka taka;-) Oby przy porodzie też była raczej z tych mniejszych dzieciaczków a nie małych olbrzymków
Też się zastanawiam czy zdążę jeszcze ogarnąć resztę wyprawki, ale wczoraj tak ruszyło do przodu że jak się zmobilizuję to szybko resztę załatwię
Dona, również mocno trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Też się zastanawiam czy zdążę jeszcze ogarnąć resztę wyprawki, ale wczoraj tak ruszyło do przodu że jak się zmobilizuję to szybko resztę załatwię
Dona, również mocno trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nisiao, chciałabym ważyć te twoje 95kg U mnie, strach się przyznać, ostatnio licznik pokazał równe 100.... kufaja... nie sądziłam, że będę kiedykolwiek tyle ważyć. To co schudłam na początku ciąży, wróciło i już jest mały plusik. No ale i moje brzuszysko wielkie się robi. Na początku schudłam do 92 kg... a teraz Niedługo nie będę mogła się ruszać...
P
Pustiszi
Gość
Nisiao - gratkiii duuuża dziewczynka juz !!
reklama
Ja jak pojde 04.11 na wizyte to tez na pewno bedzie 12 na plusie jak nie wiecej...co zrobic, nie obzeram sie jakos, nie jem tylko slodyczy..a i tak kilogramy przybywaja..to na pewno glownie zalezy od organizmu widocznie moj tak reaguje w ciazy ze szybko przybiera heh...pozniej bede dzialac , zeby wrocic do figury :-)