Fifka też tam studiowałam tylko WOPP, magisterkę bym robiła z pedagogiki opiekuńczo wychowawczej, ale nikt mi nie chciał zasponsorować ;-)
JAgus 87 ja miałam KTG raz przed porodem ale juz w szpitalu, a następne to już jak rodziłam
Inomama, te duszności mam od wtorku
Hope dziękuję, tez mam nadzieje, ze to przejdzie i nie złapie jakiegoś choróbska
Dona76 kardiolog wykluczył serce, powiedział, ze to może być neuralgia i przeziębienie
Trzymam kciuki za twoją szyjkę
AGagsm u mnie dzidzia też szalała po glukozie, za to ja miałam mega mdłości i słabości
KAsia trzymam kciuki za wyniki. Mi gin daje skierowanie co wizytę
Nisiao jejciu to już nasze maluszki mają ponad kg, teraz będą rosły błyskawicznie. Super, zę udało sie znaleźć bakterie, teraz tzreba ją przegonić
SYlka byłaś dzielna na glukozie
A jaki kolorek zrobiłaś??
A co do wagi to ja mam prawie 6 kg na plusie jak zważę się w ubraniu. Na czczo po przebudzeniu około 5 kg. Ostatnio jak miałam chore gardło, to prawie nic nie jadłam, nie dałam rady przełykać, to i tak przybierałam na wadze i to 0,5kg na tydzień.
Czytałam że w 3 trymestrze tyje się 0,5kg na tydzień, czyli do końca około 6 kg.
Czy za dużo, czy za mało ważymy to najważniejsze jest, zeby z dzieciaczkiem było wszytsko w porządku i wyniki były ok