reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Justynaj zrobili Ci Rtg zęba ???? Kurcze ja mam 3 martwe zęby córka mnie głowa uderzyła na szczęście udało sie kanalowe leczenie skończyć zanim zaszlam w druga ciążę co do zamknięcia ostatniego zęba pani doktor miała wątpliwości ale jak jej powiedziałam ze w ciazy jestem to zamknęła go bez zdjecia bo niby nie szkodliwe ale lepiej nie robić no i teraz po 4 miesiącach coś mnie tam ćmi :( wiec podobnie jak u Ciebie pewnie nie jest martwy w 100% zaczynam sie zastanawiać czy to z jej strony naprawde obawa o dobro mojego dziecka była czy lenistwo bo przeciez przeswietlaja szczękę a na brzuchu ma sie ten cały metalowy płaszcz !!!

malinka gratulacje fajnie ze synuś zdrowo rośnie i spory juz :) a ty raz dwa pozbedziesz sie bakterii i będzie ok :)

reklama
Cześć dziewczyny, od 2 dni znów mam neta :)

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne &&&&&

Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale dzieciaki mam chore :/ grypa żołądkowa, czerwone bolące gardła, kaszel, po całym dniu marzę tylko o ciepłym łóżku.
Co u mnie .... moje maleństwo nadal nie ujawniło się, może za tydzień się uda, najważniejsze z szyjką wszystko w porządku mocno trzyma, dzieć kopie, brzuch faluje :-)

Nisiao gratulacje kochana:tak: Wagą się nie przejmuj. Teraz córcia najważniejsza, będziemy się martwić w styczniu. Też mnie strasznie na słodycze ciągnie:zawstydzona/y:.

Vanilii
zdrówka dla bąbli

Malinka spory Kluseczek, super, że wszystko ok:tak:

Agagsm kciuki &&&&

Vanili a u ciebie w domku jest dziewczynka i chłopczyk tak?? A nie chciałabyś pozostawić wiadomości o płci do porodu?? Jak dla mnie te badania USG i tak nic ne zapewniają. W koło słyszę, jak to u kogoś miał urodzić sie chłopiec, a tu dziewczynka i na odwrót.
Dużo zdrówka dla chorowitków

Nisiao - super wieści! no i bardzo dobrze,ze ten antybiotyk zadziałał podwójnie!

Sylka - gratulacje wypitej glukozy:)

Malinka - cudownie! wielkie gratulacje!

Justynaj - oj kochana, to niedobrze...mam nadzieję, ze jednak to tylko od gryzienia!

Vanili - zdrówka dla dzieciaczków!

no i kciuki za dziś:)

Marika zgadza się, mam parkę w domu ;-) ja nie mam za bardzo parcia na szkło by wiedzieć kto mieszka w moim brzuchu (synek ujawnił się, gdy przyszedł na świat), raczej mąż i córka są bardzo ciekawi, dochodzi jeszcze kwestia imienia, nie mamy pomysłu, a tak zawsze byłby bodziec do działania

VAnili ja tez nie mam imienia, a jak coś kupuje to nawet nie różowe. Bo ja sie dowiem dopiero po porodzie. Ale skoro już powiedzieli, to będę chciała, żeby lekarz przy okazji patrzył, co tam jest między nóżkami. Ale z perspektywy czas, w ogóle o płeć bym nie pytała, bo teraz tylko mętlik

reklama
Marika kolor orzech laskowy ale dzisiaj bede robic dopiero, pewnie taki brazik wyjdzie.

No a moje dzieciatko cala noc szalalo, ze nie spalam od 1.00-4.00 pewnie po tej gluzkozie.

Gratuluje dziewczyny wizyt, no juz mamy duze dzidzie, rosna jak na drozdzach:-)

Do góry