reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Malinka, Vanilla i pozostałe, które jutro wizytują - razem z moją malutką zaciskamy kciuki, a więc macie podwójne:-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mam pytanie do dziewczyn które chodzą do gina prywatnie - czy w ramach tych wizyt lekarz wspominał Wam coś że np. następnym razem będziecie mieć robione KTG czy to w którymś tam tygodniu macie zrobić sobie ekstra a nie w ramach wizyty? Bo kurczę teraz tak sobie zaczęłam kombinować że wczoraj na drzwiach obok gabinetu mojego gina wisiała kartka, że zapraszają panie po chyba 30 tc na badanie KTG, oczywiście za jakąś tam opłatą, a nie skojarzyłam faktów na tyle szybko by go o to zagadać;-)

reklama
a propos glukozy, to mi zapowiedzieli, ze mam 6 godz przed pościc i nie ruszać dupska z fotelu ani, ani. Czy ja ostatnia idę to ustrojstwo pić? Znaczy 31.10?

Kasienka - wszystko dobrze znaczy! trzymam kciuki, zeby wszystkie niedogodności ustapiły!

Marika - kurcze, niebezpieczne to! a długo utrzymuje się ta duszność?

kciuki kochane baby za dziś!

Kasieńka super, że wszystko dobrze u Waszej malutkiej. Oby leki jak najszybciej pomogły &&&&&&&&&&

Marika oby te duszności jak najszybciej przeszły:tak:

Kciukasy za dzisiaj &&&&&&&&&&

No mój właśnie nic nie mówił o tym KTG i dlatego tak z ciekawości pytam bo ta kartka mi się przypomniała:) A on jest taki że dopiero jak przyjdzie co do czego to mówi jakie badania będzie trzeba zrobić, tak samo każda wizyta to po prostu wizyta bo nigdy nie mówił że to jest połówkowa albo coś;-)

Hej Dziewczyny,
Gratuluję wizyt :-)
Fifka, uważaj na siebie proszę.
Inomama, chyba nie będziesz ostatnia, ja muszę mieć wyniki na wizytę 05.11, więc wypiję dopiero 4.11 pewnie.
Właśnie, miałyście wyniki glukozy tego samwgo dnia?
Kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Ostatnia edycja:
reklama
co do KTG to w pierwszej ciazy mialam robione tylko wowczas gdy szlam na IP i przyjmowali mnie z bolami na oddzial a tak u gina na wizycie nigdy......................................................................................................................................... glukoze tez mialam 75 i badanie na czczo i po 2 godzinach.......................................................................................Marika te duszności to takie niepokojące są, obserwuj sie kochana i jak co pedz do lekarza, z sercem nie ma żartów, ja tez mialam juz 2 ekg w tej ciazy robione bo strasznie wysoki puls mialam a to wtedy jest niebezpieczna sprawa dla płodu.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, jutro raniutko ide na dodatkowa wizyte badania szyjki i prosze trzymajcie kciuki bo martwie sie długościa tej szyjki bo nie wiem czy te bóle brzucha to nie efekt jej skracania

Do góry