Witam
Dziś znowu miałam hardcore z lekarzami. Strasznie dusi mnie w piersiach, co oddech to i dziwny suchy kaszel. Kiedyś, jak tak miałam, to dopiero RTG klatki piersiowej pokazało, ze to zapalenie płuc. No a teraz mi prześwietlenia nie zrobią. Osłuchowo czysto. Mam pić drosteux, ale już mi wszytsko boli od tego dziwnego suchego płytkiego kaszlu
Lekarka dla wszystkiego wysłała, mnie na EKG serca. Później ne podobał się jej wynik. Poszłą skonsultować to z inną lekarką, później powiedziała, że musi zadzwonić skonsultować to ze znajomym kardiologiem telefonicznie. Później mnie zawołała i powiedziała, zęby jechała do kardiologa, że ona już do niego dzwoniła, że przyjmie mnie na cito. Pojechałam tam, kardiolog mnie przyjął, ale stwierdził, ze nic niepokojącego w zapisie EKG nie widzi, ciśnienie 108/70. JAk będzie jakiś ból w klatce to wziąść przeciwbólową i jak coś podjechać na IP żeby mi zrobili badanie czy nie mam żadnych zatorów, ale on nc takiego nie widzi, tylko mówi, ze to tak w ostateczności
Inomama, ciekawe jaka jest rzeczywista długość tej szyjki na USG
ANtinetka, ja jak podleczę to po tygodniu wraca mi. A próbowałaś dodatkowo Lacibos Femina?? To ciekawe czy zrobią CC bo jest stan zapalny, u nas nie robią
Anbas nie dziwie ci się, po takim bólu pęcherza to nawet sie nie myśli o współżyciu
Dona dla mnie mówiły że chodzić można podczas badania glukozy, tylko spokojnie i nie dźwigać. ALe ja źle się czułam i siedziałam
Fifka ja cie doskonale rozumiem, u mnie syn ma 5 lat, czasami wie, ze źle się czuje muszę poleżeć, ale czasami nie, coś się wydarzy, albo zdenerwuje to jak zacznie wołać, to ja od razu na baczność a to nic takiego. A twój ma dopiero 2 latka, mój w tym czasie był tak aktywny, ze ja o niczym innym nie marzyłam tylko o tym, żeby poszedł już spać, a ja z nim, a w dzień nie spał już. Oszczędzaj se jak możesz, a wszystko w rękach Boga. A tak swoją drogą to gdzie się uczysz?? JA chodziłam w ciąży na pierwszym roku, ale u mnie ciąża bez przebojów była
Kasieńka u mnie też szyjka zamknięta i twarda ;-). Aj z tymi lekarzami a my tylko domyślamy się co i jak . JA teraz też zakładam Nystatynę a tego Gynalgin to się boję po prostu :-(