reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
ja równiez trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! :)

i ponawiam pytanko bo pewnie umknelo w postach: do tych "doswiadczonych z szyjka"- czy skracanie sie jej to proces nieodwracalny? mozna ja tylko zatrzymac czy jest szansa,ze sie "wydluzy"? bo slyszalam taka teorie,ale nie chce mi sie wierzyc...:p

Gratki za wczorajsze wizytki kciuki mocno za dziś &&&&&&&&&

Kasia - Tak bo szwagierka miala szyjke 14 mm skrocila jej sie do 9 mm trafila do szpitala byl tomjuz 28 tc dwa tygodnie kezala wydluzyla sie do 13 mm i tak juz zostało do 36 tc...

Wczoraj dziewczyny z tym zaslabnieciem to nie wiem dompoludnia normalnie jadlam a po 12 kazali mii juz co najwyzej jablko no to ja flipsy szamalam i wode pilam glodna nie bylam i wypiłam ta lukoze i siedzimy z mezem tak z pol h i nagle jak grom z jasnego nieba poty mnie oblały, ciarki we wlosach tak od glowy schodzilommega gorąco serducho kolacze ciapki przed oczami i mowie bede mdlala !!!! I doszlam tylko do fotela i dreszcze jak sto piecdziesiat, poinf. Ginke wyniki lekko ponizej normy....
no i przyszla baba pobrala mi 4 ampuły krwi, poszlam na usg i do domu...

A pozniej sklep i spoko a w dom smaze kotlety, ryz juz dochodzi i nagle znowu bem bem a ja wolam R i juz na podlodze siedze i mowie wez dokoncz to mnie zatargal na lozko i juz pozniej zjadlam troche ipomalu juz do teraz odpukac nic groznego sie nie dzieje ale matko

Nie spie od 4 rano myslalam ze dam siepokroic juz zeby chociaz ta 6 byla zeby sniadanie robic mojemu ... Ma sa kra...

Kasia może się "wydłużyć" :tak: a zwłaszcza po nałożeniu szwu albo krążka często wraca do normy :-) Ale też sama z siebie potrafi się nieco wydłużyć.

Pustiszi i oby się już wiecej nie działo... :*

Pustiszi,kochana, te objawy u Ciebie to sa najzwyklejsze objawy jak Tobie przez to niejedzenie spadl cukier we krwii w tym vzasie.to zupelnie normalna reakcja, nie ktorzy reaguja mniej inni bardziej gwaltownie na obnizenie cukru,czyli po prostu na glod w organizmie,a przez ciaze organizm jest oslabiony i to jeszcze poglebia objawy. Ja szczegolnie pamietam dbalam o staly poziom cukru podczas tych pierwszych miesiecy, bo jesli przychodzil glod, czyli cukier spadal reagowalam mdlosciami, wiec ciagle nawet jakies krakersy cokolwiek,byle nie bylo wahan cukru. Wogole zawsze zle reagowalam na glod, bylam od razu oslabiona, brak koncentracji,tak moj organizm reaguje po prostu. Byc moze u Ciebie jeszcze hemoglobina nizsza,tez normalne w ciazy, ale to co piszesz to po prostu oslabienie przez wstrzymanie jedzenia bylo, takie jest moje zdanie i zobaczysz dobrze bedzie:-)

Co racja to racja dobrze ze byl ze mna mąż bo w sobote ubiegła tez mi sie tak zrobilo ale akurat bylam u tesiow to siepolozylam okno uchylilam. Bylo ok... Ale powiem wam ze glukoza lepsza niz srodek na przeczyszczenie ...oj tamto to slone jak licho i poltora litra trzeba wypic po tamtym to mi sie dopiero bełtać chaialo :baffled:

Zapomniałam :Fifka zapisz mnie proszę:

30.10 - ktg + usg
12.11 - ktg + usg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pustiszi faktycznie nieciekawe te omdlenia, dbaj o siebie , dogadzaj sobie tam:-)

Olich czyli nadal córa superaśnie:-)

Yoanna gratulacje wielkie:tak:

Magsus
u mnie serduszko dopiero w 8 tygodniu było widać.

Proszę o dopisanie mojej wizyty kontrolnej na 28 października 2013 Dziękuję:-)

Ostatnia edycja:
Do góry