reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Grudnioweczka wspolczuje choroby córci...zdrówka dla Oli...

Ja jutro rano lece na morfologie I mocz, no I glukozaa jutro...juz nawet zakupiłam...całe 5 zł dałam:p I cytryne musze wziac:tak::tak:

reklama
Witam :)

Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i badania oraz za nasze biedne chorowitki, szybkiego powrotu do zdrowia &&&&&

Niestety ja tylko na chwilę, mąż wrócił z tygodniowego wyjazdu na sobotę i niedzielę, za 1,5 godz. wyjeżdża ponownie na minimum kolejny tydzień :( Zabiera ze sobą lapka, nie będę mieć neta, a wizytę mam 3.10, więc jeśli się nie odezwę to nie martwcie się, po prostu nie będę mieć możliwości wejścia na forum, choć postaram się jakoś napisać choćby przez telefon.
Pozdrawiam cieplutko.

To i ja dolaczam do mam chorowitków, moj od wczoraj goraczka i kaszel, pewnei jakas infekcja, musze go przetrzymac kilka dni w domu. A ciezko mi jest bo on ciagle chce cos robic, trzeba miec głowe pełna pomysłow:-)

Powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewczyny :-)

dziewczyny tak się zastanawiam czy moje przeziębienie będzie miało wpływ na wynik obciążenia glukozą?czy nie ma to znaczenia?

Widzę, ze grypy, przeziębienia i choróbska atakują - zdrówka dla wszystkich chorowitek!
powodzenia na wizytach dla wizytujących!

diablica: podobno jest przeciwwskazaniem, ale tylko jak się rozejdzie za bardzo. Mnie bolało jak diabli w pierwszej, a rodziłam SN i nikt mnie nawet nie sprawdzał, a teraz od razu ortopeda ma oglądać rozejście spojenia :-D

No dzieki, rzeczywiscie moze sie rozejdzie, bo teraz juz nie wyglada na chorego..:-) Ale potrzymam go z3 dni wdomu, dobrze ze jestem na L4 i ma z kim zostac, bo u nas zawsze z tym problem był.

reklama
Do góry