reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

agagsm- pytanko o spojenie...bo moje boli jak cholera i mi życ nie daje. \czy to jakieś przeciwskazanie do sn???? jak sie bardzo rozejdzie??? kurna bo ja sobie nawet cc nie chce wyobrażać...spytam sie gina ale może wiesz cos wiecej na ten temat?

reklama
milusia, justynaj-trzymajcie się, wiem co przechodzicie
Ja co prawda jakoś się trzymam ale Olce ten szpital już się nie powiem czym odbija.
Ledwo z niego wyszła to jelitówka, wymioty i przerwanie antybiotyku, to teraz już na całego poszło na gardło. Z piątku na sobotę gorączka a jak mała rano wstała, to jej usłuszeć nie mogłam tak miała gardło zajęte. Wczoraj rano zamówiłam do domu pediatrę, wypisał antybiotyk w razie "w", myślałam że się obejdzie bo cały dzień bez gorączki a tu na wieczór wywaliło i jeszcze w nocy podniosło do 38,4. Np to już antybiotyk poszedł. Wiem, że taka gorączka u zwykłych dzieci to nic, ale Ola jest po tych drgawkach gorączkowych w zeszłym roku i tu schemat postępowania jest trochę inny.
A ja już nie dosypiam, małż chciałby pomóc le Olka po tym szpitalu tylko do mamusi i do mamusi i wisi na mnie. Śpię z nią co by czuwać, ale mam nadzieję że to już się skończy cały ten koszmar bo nie wiem na ile jeszcze starczy mi sił. Sorry, że tak pesymistycznie, ale chyba wygadać się muszę. Pozdrawiam Was wszystkie Kochane i Wasze dzieciątka.

Grudnioweczko dziekuje i trzymaj sie kochana, dla dzieci mozna naprawde wiele wytrzymac, czasem to sie ciagnie i cierpliwosc sie konczy,ale w koncu mija i przychodza lepsze zdrowe dni.
Mnie sie przypomnialo jak w zeszlym roku walczylismy cala rodzina z chorobami.Nie dosc,ze moj zachorowal na cytomegalie w pazdzierniku i ciagnelo sie to przez poltora miesiaca,koszmar na maksa, potem pan Bog dla nam troche spokoju bysmy mogli w zdrowiu przezyc swieta, a zaraz w styczniu zaczal sie nasz maraton zaczela corcia przyniosla cos ze szkoly potem kolejno my, jak tylko skonczylismy jedna chorobe przychodzila nastepna, ktora tez zarazalismy sie wzajemnie.Tez przestalam wierzyc juz ze kiedykolwiek bedziemy zdrowi, ale w marcu pieklo sie skonczylo.
Grudnioweczko bardzo duzo zdrowka zobaczysz juz niedlugo bedzie poprawa:-)

Justyna a jak dziś się czujesz? Biedactwo, życzę szybkiego powrotu do zdrowia - i nawet nie wychodź z łóżka, wyleż to:tak:

Milusia Tobie również życzę zdrówka, niech te wszystkie choróbska szybko się kończą:)

Ja czuję od kilku dni że codziennie rano bardzo boli mnie gardło, ale to chyba przez to remontowanie i ciągłe wdychanie kurzu, bo m też mówi że coś go drapie.

Grudnióweczka bardzo współczuję Oleńce.. Przykre że malutka się tak męczy i przy okazji Ty też:no: Trzymam kciuki by nowy antybiotyk pomógł:*

Marika my już mieliśmy gips położony a teraz jest tylko szlifowanie - kurz jest dosłownie wszędzie tym bardziej że góra nie jest oddzielona żadnymi drzwiami więc trzeba coś wymyślić by to odizolować chociaż trochę. Budzę się przez to 2-3 razy w nocy by się napić a potem jest problem zasnąć:crazy: Druga sprawa że trzeba to skończyć zanim maleństwo się urodzi bo zdrowe to dla niej na pewno nie będzie...

reklama
Anisen twoja tesciowa pobija wszystko co slyszalam na temat zlych tesciowychInomama wizyte mam we wtorek. dobrze ze ta biegunka ci odpuscila. w sprawie pokoju to jezeli Kajtek nie jest zachwycony zmiana pokoju to bym go nie wyprowadzala, zeby nie reagowal zle na te sytuacje i nie obwinial mlodszej siostry ze zabrala mu jego terytoriumnisiao a mi gin kiedys kazala nawet glebiej smarowac sie ta mascia ale nie polecalm bo mnie szczypalojustynaj to powodzenia w douczaniu mężakaha ja mam czapeczke polarowa ale nawet nie wiem jaki rozmiar bo zostala mi po corcebandyta popieram z tymi panelami, faktycznie dla utrzymania czystosci to jest dobre, choc ja cale pietro mam wylozone plytkami bo mam podlogowe ogrzewanie i tez sobie chwale, a tylko w pokoju u malej mam dywan, bo ona caly czas na ziemi sie bawimagsus to gratuluje super zakupuolich to biedak, ale takie wypadki sie zdażajaakuku a co sie dzieje u ciebie?czikusia ja tez mam takie zolte uplawy, musze o tym powiedziec ginie we wtorek

Do góry