reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
dzięki wszystkim za zyczenia zdrowia dla córki, niestety tym razem sie nie udalo, mala mimo ze przez caly tydzien lykala cale stado lekow zeszlo jej na oskrzela i teraz jak oddycha to harczy, mam nadal dawac te same leki plus oczywiscie inne a jak sie pogorszy to za dwa dni wlaczyc antybiotyk. mam dosyc bo od poczatku wrzesnia mala jest chora. dobrze ze nie ma problemow z podawaniem lekow bo zjada wszystko i tylko napomknie ze cos nie bylo takie slodkie jakby sobie zyczyla. dzisiaj mam wizyte u gina gratulacje dla pijacych glukoze, u mnie tez w miare bezbolesnie przeslo bo zrobili mi gdy lezalam w szpitalu ze wzgledu na wlaczenie leku po podtrzymanie, ktory ma wplyw na wynik testu. pilam bez cytryny bo jej najzwyczajniej w swiecie nie maialam przy sobie sorry za dziwny kształt moim postow ale komp mi szaleje

Ja po wizycie.
Wszystko ok. wyniki glukozy w porząsiu, także nie muszę już więcej pić tego paskudztwa.
Mocz czyściutki -pierwszy raz od dawien dawna pomógł antybiotyk Monural - Anbas - a ostatnio miałam i białko, leukocyty i bakterie. Anbas piszę do Ciebie bo wiem, że też się z tym użerasz, tylko nie wiem czy u Was też ten antybiotyk dostępny jest. Wyniki krwi też w miarę ok, choć hemoglobina ciut niska, mam nadal łykać żelazo.
Jedynie moja waga pozostawia wiele do życzenia bo już 7,5 kg na plus:dry:. Niby lekarz ani położna nic nie mówili, ale muszę się pilnować niestety bo dobrze się to nie skończy.
Dziękuje za kciuki.

Kciuki za dzisiaj &&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Hope najaważniejsze ze wszytskie wyniki oki, a wagą sie nie przejmuj...bedziemy sie martwic po porodzie:):)

Ja dzisiaj wizyta na 14...potem ide na zakupy wiec pewnie wieczorkiem napisze co I jak:)

dziewczyny kciuki za wizyty&&&&&&

Hope dzieki za posta. Nie wiem czy jest tu ten lek :( Wczoraj dzwonil do mnie lekarz z wynikami posiewu I powiedzial ze wyszla bakteria ale jest wrazliwa na antybiotyk ktory biore wiec mam kontynuowac...No zobaczymy. Wymusilam tez na nim w koncu pozwolenie na zrobienie wymazu z pochwy bo moze tam sie czai moj wrog...No I sie zgodzil. Powiedzial ze jak skoncze brac antybiotyk mam za 3-4 dni umowic sie z pielegniarka na kontrole moczu I w tym samym czasie na pobranie probki. oby to wyjasnilo cos wiecej...

ja dzis ktg, z rana ;) Zero skurczy to super :) ale połozne na które trafiłam nie fajne :( Strasznie najeżdzały na to ze nie chcę rodzić w NT ( nie chcę bo tu rzeźnia a nie porodówka) . Koniec końców poproszę mojego gina o namiar na jakąś fajną połozńa bo z tymi góralkami cięzko pogadać sensownie :(
Kolejne ktg jak sie nic nie zmieni dopiero po 35 tygodniu :))

reklama
Cześć dziewczynki, również trzymam kciuki za wizyty&&&&&&&&&&&&&

Anbas, dobrze że w końcu coś znaleźli - oby po wyleczeniu się z tej bakterii już Ci przeszło:tak:

Hope, cieszę się, że wszystko w porządku:)

Anisen mieszkałam 100 km od Nowego Targu a też słyszałam że szpital ma fatalną opinię - koleżanka specjalnie z Rabki jechała do innego szpitala 40 km w majowy weekend byle tylko tam nie rodzić:)

Do góry