reklama
anbas
Mamusia Kubusia
Kurcze widze ze chorobska atakuja na maxa! Zdrowka dla wszystkich I mamus I dzieciaczkow (nie wymieniam bo tyle Was chorowitkow ze nie chce nikogo pomonac).
Za wszystkie dzisiejsze wizytki &&&&&&&. Ja chyba tez jednak prywatnie musze sie przejsc do gina...Bo jak nie pecherz to pieczenie po antybiotykach I tak w kolko...Musza mi kurcze cos dobrego dopochwowego dac bo poprostu zwariuje z tym. Juz zaczynam psychicznie swirowac bo ilez mozna...Od sierpnia naokraglo cos
Za wszystkie dzisiejsze wizytki &&&&&&&. Ja chyba tez jednak prywatnie musze sie przejsc do gina...Bo jak nie pecherz to pieczenie po antybiotykach I tak w kolko...Musza mi kurcze cos dobrego dopochwowego dac bo poprostu zwariuje z tym. Juz zaczynam psychicznie swirowac bo ilez mozna...Od sierpnia naokraglo cos
malinka1984
Fanka BB :)
Tak, zdrówka dla chorowitek i kciuki za wizyty!!!!
lkasia
ja juz po glukozie......nie było tak zle..Pani mi ładnie wcisnęła cytrynke do srodka ...pod koniec jak juz konczylam to mnie muliło I było mi niedobrze,ale generalnie pow szystkich opowiesciahc I straszeniach wyobrazalam sobie to duzooooo gorzej...a tak to nie bylo bardzo zle...zwlaszcza ze kolezanka w ciazy tez robila I razem siedzialysmy, wiec czas tez szybko zlecial
Jutro rano odbieram wyniki..przy okazji zrobilma mocz I morfologie, no I jutro wizyta u ginki I zobacze moje Synka
Jutro rano odbieram wyniki..przy okazji zrobilma mocz I morfologie, no I jutro wizyta u ginki I zobacze moje Synka
witam sie ja tez po dzisiejszej glukozie moze glupio to zabrzmi ale wciisnelam sobie cytryne giganta i bylo pyszne wypilam duszkiem i siedzialam to mnie nawet nie zmulilo nie spodziewalam sie tego bo z luska umieralam pijac to 20 minut DDDD dziewczyny kciuki za wizytki :*&&&&& chorowitki zdrowiejcie !! :***********
wiolka_1982
Witam, widzę, że sezon grypowo przeziebieniowy rozpoczęty.. U nas też coś mała pokasłuje.. Mi natomiast mały tak pęcherz uciska że aż boli..
cleopatra1
Choruszki nasze zdrowiejcie! Ja twierdzę że teraz nam nie wolno chorować bo nie mamy się jak leczyć. W końcu większości leków w ciąży nie wolno.;-) Ale też czasami czuje np. jak wyjdę na dwór i wieje wiatr albo w samochodzie dmuchawa że trochę katar z nosa kapie, ale w domu jest ok. Poza tym chyba już do końca ciąży herbatka z cytrynką i miodem u mnie będzie stosowana
Trzymam kciuki&&& za dzisiejsze i jutrzejsze wizyty. Czekamy na same dobre informacje
Trzymam kciuki&&& za dzisiejsze i jutrzejsze wizyty. Czekamy na same dobre informacje
Ostatnia edycja:
grudnióweczka111
Dziękujemy za życzenia powrotu do zdrowia. Z Olką już lepiej-mam nadzieję. Z kolei mój M jelitówkę od Olki załapał i ledwo dycha.
Zdrówka dla wszystkich i &&&&&&&&&&77 za wizyty
Zdrówka dla wszystkich i &&&&&&&&&&77 za wizyty
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Hej kochane!!
Zdrówka dla wszytkich chorowitek... ja zdrowa ale Konrad coś mi kicha i z nosa mu leci... niby głupi katar ale oby się nie rozwinęło....
Vanili czekamy w takim razie na twoj wielki powrót!!! :* No i Informację!! Ciekawa jestem co nosisz
Ikasia Blue cieszę się że glukoze tak łatwo i gładko przeszłyście Dla mnie to był koszmar ale dało się przeżyć....
Kciuki za jutrzejsze wizyty!!!!
Zdrówka dla wszytkich chorowitek... ja zdrowa ale Konrad coś mi kicha i z nosa mu leci... niby głupi katar ale oby się nie rozwinęło....
Vanili czekamy w takim razie na twoj wielki powrót!!! :* No i Informację!! Ciekawa jestem co nosisz
Ikasia Blue cieszę się że glukoze tak łatwo i gładko przeszłyście Dla mnie to był koszmar ale dało się przeżyć....
Kciuki za jutrzejsze wizyty!!!!