reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Ja mialam angine na poczatku ciazy..kto mial to wie jaki to bol..wtedy chyba wszystkie probowalam.
Plukanie; woda z sola, woda z woda utleniona, zabek czosnku rozgryzalam i trzymalam w buzi, mleko z miodem i czosnkiem, duzo wody pilam zeby nawilzac. Do ssania tez ziolowe tabletki, tantum verde, szalwia mozna plukac. Nawet ziemniaki gotowalam, zawijalam w pieluche i na szyje obkladalam.Ale dopiero antybiotyk tak naprawde pomogl.
A przy bolach gardla mozna probowac wszystkich tych domowych sposobow.
Zdrowka zycze:-)

Wiolka gratuluje zdrowego Jasia, a jaka waga?

Grudnióweczka mi kiedys gina powiedziala ze mozna wszystkie tabletki do ssania, ale mi zawsze pomaga tamtum verde i ono jest dodatkowo z jakims srodkiem chyba znieczulajacym bo fajnie przez jakis czas nie boli po zażyciu, i u mnie dodatkowo płukanie mocno zasolona woda z 4 razy dziennie. życzę zdrówka

Gratuluję wszystkim wizytującym z ostatnich dni zdrowych dzieciaczków. Fajnie, że już wiecie kto w Waszych brzuszkach zamieszkuje. Cieszę się razem z Wami.
Dzisiaj mój wielki dzień, ależ się doczekać nie mogę. Wizyta około 16. Zdam relację pewnie dopiero jutro, bo późno wrócimy i za nim położę bąka spać, to sama zasnę przy niej. Ale może mi się uda jeszcze dzisiaj . Zobaczymy
Kurcze tak bym chciała, żeby już 16 była. A ja w robocie jeszcze :baffled:

Wiola - gratuluję syneczka :)

Ja dzisiaj mam wizytę połówkową na 16.40 :) Ale mam stresa...mam nadzieję, że wszystko w porządku. Ostatnio mam jakieś dziwne sny. Dzisiaj mi się śniło, że dzidzia kręgosłupa nie miała, ale potem nagle się pojawił. Dręczą mnie złe sny. Nie wiem co się dzieje :/ Pierwszy sen to miałam, że dzidzia ma coś z uchem :( Później, że za wcześnie urodziłam i dzidzia zmarła a dzisiaj ten kręgosłup ;/;/

reklama
2iolka gratuluje wizyty . zdrowy jasio suuper.

kaha mi sie wczoraj snilo ze poronilam...masakra takie sny...

grudnioweczka ja plukalam szalwia i rumiankiem na zmiane... jadlam dwa razy dziennien zabek czosnku na kanapce i pilam 4 razy dziennnpon2 lyzki syropu z cebuli.rano i wieczorem (ale to z domu wychkdzic nie mozna jak rano inhalacje robisz) robilam inhalacje nad miska z goraca woda i olbas olilem...wieczorem nogi wymaczalam w goracej wodzie z sola i bralam paraceta ol 4 x2 tabl. zalecenie lekarza, jak ske juz lepiej czulam to 4 x 1 tabl.
no i ssalam tabl. nangardlo i czasem psikalam tamtum verde czy cos w tym stylu.

teraz zostal mi katara, a gardlk lekko boli rano...nadal sie inhaluje ale tylkona noc bo w dzien z domu wychldze.
duzo zdrowka.

kciuki za dzijsiejsze wizyty.

Do góry