reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

pustiszi nie martw sie u mnie zrobilo sie to samo jakos chyba to zlosliwie los tak zrzadzil ze jak czulam sie pelna sil to wszystko lecialo szybko a jak zaczynam sie czuc jak maly slonik to czas sie ciagnie , wgl mam nadzieje ze teraz krotsze dni to zacznei szybciej isc czas.. ;) a co do swiat to juz mi sie marza tym bardziej ze swieta u babcii i nei trzeba samemu sie meczyc z gotowaneim ;) hehe

reklama
Dzięki dziewczyny!
Ja też już bym chciała grudzień, albo chociaż żeby 3 trymestr się zaczął.
Ja mam nowe schizy czy mi wody się nie sączą. Ale mam nadzieje że to po luteinie dopochwowej takie wrażenie..

wiolka to gratulacje wielkie! Super, że z Jasiem wszystko ok!
grudnióweczka póki możesz lecz się domowymi sposobami, jak mnie gardło zaczęło pobolewać to chyba z 10 herbat z miodem i cytryną piłam, mleko z miodem, hallsy z miodem i cytryną, potem kupiłam ten syrop *spam* i jakoś mi przeszło, z dwa dni miałam mocny kaszel i katar, ale udało się zwalczyć i raz wzięłam pół apapu :-) (to wiem, że można :-)

Blue- ale ci zazdroszcze z tymi swietami :) Ja sie bede meczyc sama ze wszystkim...:( Niestey nikt do nas nie przyjedzie ...nawet po swietach wiec na zadna pomoc liczyc nie moge :( Mam tylko nadzieje ze znajdzie sie jakas "dobra dusza" ktora zajmie sie naszym kubolkiem kiedy przyjdzie czas porodu :( bo zabrac go oczywiscie nie mozemy...Az sie boje pomyslec co bedzie kiedy sie wszystko zacznie a ja nagle nie bede go miala z kim zostawic :( Juz teraz kombinujemy z roznymi opcjami...ale jak to wyjdzie to sie wszystko okaze :(

WIola gratulacje:))

Chyba wszystkich nas, naszło na te świeta, bo ja tez juz od paru dni mysle o nich:p oby szybko zlecialo!

Wlasnie pewnie szybciutko zleci :) musi bo ja juz chce miec to za soba wszystko i slub i remont i zakupy dla malego i gotowanie na swieta dla duzego i wogole... :)

A gdzie nasze wizytujace ?? Mamusie :)

reklama
hej dziewczyny!:) odebralam przed chwilka wynik badania moczu. Mam wszystko w normie, poza pojedynczymi nablonkami i 1-3 leukocytami w polu widzenia. Ale zastanowilo mnie jeszcze,ze mam fosforany bezpostaciowe bardzo liczne w polu widzenia. Co to jest dziewczyny? ktoras to miala?

Do góry