reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

pustiszi nie martw sie u mnie zrobilo sie to samo jakos chyba to zlosliwie los tak zrzadzil ze jak czulam sie pelna sil to wszystko lecialo szybko a jak zaczynam sie czuc jak maly slonik to czas sie ciagnie , wgl mam nadzieje ze teraz krotsze dni to zacznei szybciej isc czas.. ;) a co do swiat to juz mi sie marza tym bardziej ze swieta u babcii i nei trzeba samemu sie meczyc z gotowaneim ;) hehe

reklama
Dzięki dziewczyny!
Ja też już bym chciała grudzień, albo chociaż żeby 3 trymestr się zaczął.
Ja mam nowe schizy czy mi wody się nie sączą. Ale mam nadzieje że to po luteinie dopochwowej takie wrażenie..

wiolka to gratulacje wielkie! Super, że z Jasiem wszystko ok!
grudnióweczka póki możesz lecz się domowymi sposobami, jak mnie gardło zaczęło pobolewać to chyba z 10 herbat z miodem i cytryną piłam, mleko z miodem, hallsy z miodem i cytryną, potem kupiłam ten syrop *spam* i jakoś mi przeszło, z dwa dni miałam mocny kaszel i katar, ale udało się zwalczyć i raz wzięłam pół apapu :-) (to wiem, że można :-)

Blue- ale ci zazdroszcze z tymi swietami :) Ja sie bede meczyc sama ze wszystkim...:( Niestey nikt do nas nie przyjedzie ...nawet po swietach wiec na zadna pomoc liczyc nie moge :( Mam tylko nadzieje ze znajdzie sie jakas "dobra dusza" ktora zajmie sie naszym kubolkiem kiedy przyjdzie czas porodu :( bo zabrac go oczywiscie nie mozemy...Az sie boje pomyslec co bedzie kiedy sie wszystko zacznie a ja nagle nie bede go miala z kim zostawic :( Juz teraz kombinujemy z roznymi opcjami...ale jak to wyjdzie to sie wszystko okaze :(

WIola gratulacje:))

Chyba wszystkich nas, naszło na te świeta, bo ja tez juz od paru dni mysle o nich:p oby szybko zlecialo!

Wlasnie pewnie szybciutko zleci :) musi bo ja juz chce miec to za soba wszystko i slub i remont i zakupy dla malego i gotowanie na swieta dla duzego i wogole... :)

A gdzie nasze wizytujace ?? Mamusie :)

reklama
hej dziewczyny!:) odebralam przed chwilka wynik badania moczu. Mam wszystko w normie, poza pojedynczymi nablonkami i 1-3 leukocytami w polu widzenia. Ale zastanowilo mnie jeszcze,ze mam fosforany bezpostaciowe bardzo liczne w polu widzenia. Co to jest dziewczyny? ktoras to miala?

Do góry