reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Ja mialam angine na poczatku ciazy..kto mial to wie jaki to bol..wtedy chyba wszystkie probowalam.
Plukanie; woda z sola, woda z woda utleniona, zabek czosnku rozgryzalam i trzymalam w buzi, mleko z miodem i czosnkiem, duzo wody pilam zeby nawilzac. Do ssania tez ziolowe tabletki, tantum verde, szalwia mozna plukac. Nawet ziemniaki gotowalam, zawijalam w pieluche i na szyje obkladalam.Ale dopiero antybiotyk tak naprawde pomogl.
A przy bolach gardla mozna probowac wszystkich tych domowych sposobow.
Zdrowka zycze:-)

Wiolka gratuluje zdrowego Jasia, a jaka waga?

Grudnióweczka mi kiedys gina powiedziala ze mozna wszystkie tabletki do ssania, ale mi zawsze pomaga tamtum verde i ono jest dodatkowo z jakims srodkiem chyba znieczulajacym bo fajnie przez jakis czas nie boli po zażyciu, i u mnie dodatkowo płukanie mocno zasolona woda z 4 razy dziennie. życzę zdrówka

Gratuluję wszystkim wizytującym z ostatnich dni zdrowych dzieciaczków. Fajnie, że już wiecie kto w Waszych brzuszkach zamieszkuje. Cieszę się razem z Wami.
Dzisiaj mój wielki dzień, ależ się doczekać nie mogę. Wizyta około 16. Zdam relację pewnie dopiero jutro, bo późno wrócimy i za nim położę bąka spać, to sama zasnę przy niej. Ale może mi się uda jeszcze dzisiaj . Zobaczymy
Kurcze tak bym chciała, żeby już 16 była. A ja w robocie jeszcze :baffled:

Wiola - gratuluję syneczka :)

Ja dzisiaj mam wizytę połówkową na 16.40 :) Ale mam stresa...mam nadzieję, że wszystko w porządku. Ostatnio mam jakieś dziwne sny. Dzisiaj mi się śniło, że dzidzia kręgosłupa nie miała, ale potem nagle się pojawił. Dręczą mnie złe sny. Nie wiem co się dzieje :/ Pierwszy sen to miałam, że dzidzia ma coś z uchem :( Później, że za wcześnie urodziłam i dzidzia zmarła a dzisiaj ten kręgosłup ;/;/

reklama
2iolka gratuluje wizyty . zdrowy jasio suuper.

kaha mi sie wczoraj snilo ze poronilam...masakra takie sny...

grudnioweczka ja plukalam szalwia i rumiankiem na zmiane... jadlam dwa razy dziennien zabek czosnku na kanapce i pilam 4 razy dziennnpon2 lyzki syropu z cebuli.rano i wieczorem (ale to z domu wychkdzic nie mozna jak rano inhalacje robisz) robilam inhalacje nad miska z goraca woda i olbas olilem...wieczorem nogi wymaczalam w goracej wodzie z sola i bralam paraceta ol 4 x2 tabl. zalecenie lekarza, jak ske juz lepiej czulam to 4 x 1 tabl.
no i ssalam tabl. nangardlo i czasem psikalam tamtum verde czy cos w tym stylu.

teraz zostal mi katara, a gardlk lekko boli rano...nadal sie inhaluje ale tylkona noc bo w dzien z domu wychldze.
duzo zdrowka.

kciuki za dzijsiejsze wizyty.

Do góry