reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

oj dziewczyny wreszcie was przeczytalam

ja tez nie jezdze na rowerze bo slyszala ze sie nie powinno a po drugie boje sie e moglabym sie przewrocic.

z psem tez nie spaceruje bo to duzy pies i czesto gdy poczuje dziką zwierzyne potrafi bardzo mocno pociagnąc, kiedys nawet pod wpllywem instynkut trzymajac go na smyczy przeciagnal mnie na brzuchu po niezlych kamieniach. dlugo leczylam obolale cialo

co do glaskania i masowania brzucha to w poprzedniej ciazy wychodzac ze szpitala (ciaza zagrozona) tez dostalam calkowity zakaz masowania brzuszka

ksiukasy za jutrzejsze wizyty

reklama
Ja jutro nie mam wizyty, bo byłam juz w srode, wiec ta jutrzejsza odwolana, kolejna mam 02.10.
trzymam tez kciuki za pozostale dziewczyny i bąbelki w brzuszkach:-)

dziewczyny kochane! mam pytanie do Was. Czy czujecie ruchy dzidzi codziennie tak samo intensywnie? bo powiem szczerze,ze dzis moje malenstwo cos strajkuje, kopie,ale słabiej niz zwykle. Troche zaczynam sie martwic...:( moze byc tak,ze ma leniwy dzien? rano dawalo znac kopniaczkami przed sniadaniem, pozniej po obiadku, popoludniu pare razy, ale delikatnie...

Kasia ja w zeszlym tygodniu mialam chyba ze 4 dni takie spokojne..kilka razy jakies musniecie i cisza przez caly dzien, a od kilku dni znow kopanie na calego, w nocy sie budze to czuje jak sie przewraca. Ale to tez nie trwa non stop, na pewno jest czas kiedy spia dzieci wiec jest cisza, kopia mocniej to czuc, lzej to nie czuc...wszystko jest w normie uwazam..takze pewnie narazie odpoczywa :-)

Hm, u mnie też są dni spokojne i dni aktywne, dziś np. jest dzień aktywności. Ale poprzednie dwa były "słabe".

Mój psiak waży całe 2 kilo i ile by się nie wysilał z wywieszonym jęzorem, i tak go jednym palcem na smyczy trzymam ;)

reklama
Do góry