reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
ciesze sie ze po wczorajszych wizytach wszystkie chłopaczki i dziewczynki zdrowe, Gratulacje mamusie

trzymam kcuki za dzisiaj

czy ktoras z cc miala moze polipa na szyjce? bo nie wiem czy przy okazji robienia cc mozna go usunac, nie chcialam jeszcze meczyc gina takimi pytaniami, a bardzo mnie to ciekawi?

Fifka wizyte mam 1 pazdziernika, nie 10. nie wiem moze ja sie pomylilam albo ty, niewazne

Ostatnia edycja:
Kasieńka - gratuluje coreczki !! :)
Marika - jak wzial kciukasa do dziobka to chcialam go wyjac wycalowac i wlozyc :) slooodziak
Cleopatra - gratulacje synka !!! :)

Fajnie że wszystko dobrze dzieci duze zdrowe :)

Szkoda ze ginka szukala cudownych zdjec i nie mam 3d bo u niej musi byc ladne a mi tam obojetne aby miec :) i widzialam jak mi sie dziecko uśmiecha wyglądał jak na haju nooo taki rozanielony hehe slodziak..

Kciuki mamusie za dzisiejsze wizyty !!!&&&&&&&

Cleopatra gratuluję Wojtusia kochana!!! I przede wszytskim zdrowego dzidziusia!

Dona poprawiłam :-)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty kochane!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja zaraz po 8 dzwonie do swojej ginki....

Kasienka - BRAWO:) ciesze sie z Toba:)

Pustiszi - bosko, ze wsio jest ok! i tak szyjka taka długa...to zawsze mnie bardzo interesuje:) takie hobby...:)

Cleopatra - suuuuper! ja też chcę 4D!

no i trzymam oczywiście kciukasy za dzisiejsze wizyty!!!!

hej dziewczyny a ja jade dzisiaj na wizyte awaryjnie od poniedzialku zle sie czuje, bola mnie krzyze promieniujacy bol az do podbrzusza, nie moge lezec, siedziec ani chodzic, nei spie w nocy. Podejrzewam , ze dzidzia przesunela sie w okolice kregoslupa bo jak tydzien temu czulam porzadne kopnaiki z przodu pod skora, to teraz je czuje jakby glebiej z oddali i rzadziej. wcz\oraj robilam badania krwi i moczu i dzisiaj na 13.00 jade, w sumie najwazniejsze zeby z Wiktorkiem bylo ok, moze to juz bedzie to moje polowkowe badanie, bo w sumie mialam isc w poniedzialek.
Podejrzewam, ze dostane juz L4 , zobaczymy...trzymajcie kciuki bo bardzo sie denerwuje.

Kasieńka łaaaaa, ale super gratuluję córuni, mojej imienniczki:-D , cieszę się, że malutka zdrowiutka:tak:
Cleoparta gratulacje wielkie syneczka:-)
Pustiszi cieszę się, że wszystko ok z bąkiem małym:-)
Fifi czekamy na wieści w takim razie :-)

Za pozostałe wizytujące dzisiaj kciuki &&&&&&&&&&&
Ja jeszcze 5 dni :rofl2:do usg

Gratuluję dziewczynki udanych wizyt
:-) dalej przewaga chłopaków-mam nadzieję ze ją zmniejszę:-D(kurde jeju,jak się okaże że dziewczynka to mój M. chyba lekarza wycałuje:-D)ale oczywiście z synka też będziemy się bardzo cieszyć-najważniejsze aby dzidzi było zdrowe:tak:
Sylka,pisz co i jak,i wracaj szybko do formy

reklama
Dziewczyny wszystkim bardzo gratuluje :) No sypia sie dziewuszki :) Moze I dogonia jeszcze panow :)
Fajnie ze wszystko w porzadeczku z babelkami...bo to najwazniejsze :)
Ttzymam kciuki za dzisiejsze wizyty I czekamy na relacje :)

Do góry