reklama
dona_76
Fanka BB :)
ciesze sie ze po wczorajszych wizytach wszystkie chłopaczki i dziewczynki zdrowe, Gratulacje mamusie
trzymam kcuki za dzisiaj
czy ktoras z cc miala moze polipa na szyjce? bo nie wiem czy przy okazji robienia cc mozna go usunac, nie chcialam jeszcze meczyc gina takimi pytaniami, a bardzo mnie to ciekawi?
Fifka wizyte mam 1 pazdziernika, nie 10. nie wiem moze ja sie pomylilam albo ty, niewazne
trzymam kcuki za dzisiaj
czy ktoras z cc miala moze polipa na szyjce? bo nie wiem czy przy okazji robienia cc mozna go usunac, nie chcialam jeszcze meczyc gina takimi pytaniami, a bardzo mnie to ciekawi?
Fifka wizyte mam 1 pazdziernika, nie 10. nie wiem moze ja sie pomylilam albo ty, niewazne
Ostatnia edycja:
P
Pustiszi
Gość
Kasieńka - gratuluje coreczki !!
Marika - jak wzial kciukasa do dziobka to chcialam go wyjac wycalowac i wlozyc slooodziak
Cleopatra - gratulacje synka !!!
Fajnie że wszystko dobrze dzieci duze zdrowe
Szkoda ze ginka szukala cudownych zdjec i nie mam 3d bo u niej musi byc ladne a mi tam obojetne aby miec i widzialam jak mi sie dziecko uśmiecha wyglądał jak na haju nooo taki rozanielony hehe slodziak..
Kciuki mamusie za dzisiejsze wizyty !!!&&&&&&&
Marika - jak wzial kciukasa do dziobka to chcialam go wyjac wycalowac i wlozyc slooodziak
Cleopatra - gratulacje synka !!!
Fajnie że wszystko dobrze dzieci duze zdrowe
Szkoda ze ginka szukala cudownych zdjec i nie mam 3d bo u niej musi byc ladne a mi tam obojetne aby miec i widzialam jak mi sie dziecko uśmiecha wyglądał jak na haju nooo taki rozanielony hehe slodziak..
Kciuki mamusie za dzisiejsze wizyty !!!&&&&&&&
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Cleopatra gratuluję Wojtusia kochana!!! I przede wszytskim zdrowego dzidziusia!
Dona poprawiłam :-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty kochane!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja zaraz po 8 dzwonie do swojej ginki....
Dona poprawiłam :-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty kochane!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja zaraz po 8 dzwonie do swojej ginki....
inomama
Kasienka - BRAWO ciesze sie z Toba
Pustiszi - bosko, ze wsio jest ok! i tak szyjka taka długa...to zawsze mnie bardzo interesuje takie hobby...
Cleopatra - suuuuper! ja też chcę 4D!
no i trzymam oczywiście kciukasy za dzisiejsze wizyty!!!!
Pustiszi - bosko, ze wsio jest ok! i tak szyjka taka długa...to zawsze mnie bardzo interesuje takie hobby...
Cleopatra - suuuuper! ja też chcę 4D!
no i trzymam oczywiście kciukasy za dzisiejsze wizyty!!!!
G
gość 574
Gość
Kasieńka: gratuluję córci!
Cleopatra: a tobie synusia gratuluję
Pustiszi: jak ja ci tej szyjki jak żyrafa zazdroszcze - nawet nie wiesz
Fifka: czekamy na wieści!
Cleopatra: a tobie synusia gratuluję
Pustiszi: jak ja ci tej szyjki jak żyrafa zazdroszcze - nawet nie wiesz
Fifka: czekamy na wieści!
hej dziewczyny a ja jade dzisiaj na wizyte awaryjnie od poniedzialku zle sie czuje, bola mnie krzyze promieniujacy bol az do podbrzusza, nie moge lezec, siedziec ani chodzic, nei spie w nocy. Podejrzewam , ze dzidzia przesunela sie w okolice kregoslupa bo jak tydzien temu czulam porzadne kopnaiki z przodu pod skora, to teraz je czuje jakby glebiej z oddali i rzadziej. wcz\oraj robilam badania krwi i moczu i dzisiaj na 13.00 jade, w sumie najwazniejsze zeby z Wiktorkiem bylo ok, moze to juz bedzie to moje polowkowe badanie, bo w sumie mialam isc w poniedzialek.
Podejrzewam, ze dostane juz L4 , zobaczymy...trzymajcie kciuki bo bardzo sie denerwuje.
Podejrzewam, ze dostane juz L4 , zobaczymy...trzymajcie kciuki bo bardzo sie denerwuje.
_Hope
Kasieńka łaaaaa, ale super gratuluję córuni, mojej imienniczki , cieszę się, że malutka zdrowiutka
Cleoparta gratulacje wielkie syneczka:-)
Pustiszi cieszę się, że wszystko ok z bąkiem małym:-)
Fifi czekamy na wieści w takim razie :-)
Za pozostałe wizytujące dzisiaj kciuki &&&&&&&&&&&
Ja jeszcze 5 dni do usg
Cleoparta gratulacje wielkie syneczka:-)
Pustiszi cieszę się, że wszystko ok z bąkiem małym:-)
Fifi czekamy na wieści w takim razie :-)
Za pozostałe wizytujące dzisiaj kciuki &&&&&&&&&&&
Ja jeszcze 5 dni do usg
milusia21
Gratuluję dziewczynki udanych wizyt
:-) dalej przewaga chłopaków-mam nadzieję ze ją zmniejszę(kurde jeju,jak się okaże że dziewczynka to mój M. chyba lekarza wycałuje)ale oczywiście z synka też będziemy się bardzo cieszyć-najważniejsze aby dzidzi było zdrowe
Sylka,pisz co i jak,i wracaj szybko do formy
:-) dalej przewaga chłopaków-mam nadzieję ze ją zmniejszę(kurde jeju,jak się okaże że dziewczynka to mój M. chyba lekarza wycałuje)ale oczywiście z synka też będziemy się bardzo cieszyć-najważniejsze aby dzidzi było zdrowe
Sylka,pisz co i jak,i wracaj szybko do formy
reklama