reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Mi niestety Clotrimazolum nie pomaga, owszem troszkę jest lepiej. Czasami rodzinnej prosiłam o te tabletki dopochwowe. Teraz mam Nystatynę, ciesze się, że poprosiłam, bo strasznie mnie tam męczy. A skąd to paskudztwo przychodzi, jak od 3 miesięcy całkowita abstynencja seksualna ;-)

Marika, Dona ja jak miałam infekcję TAM i jak maść nie pomogła, to dostałam na receptę taka globulkę na noc ona nazywa się Gyno-pevaryl, mojej znajomej siostra też ją stosowała będąc w ciąży i z tego co wiem tez jest dostępna w Polsce. Wszystko ładnie przeszło i do tej pory mam spokój, a nawracało mi się to dość często, teraz już pół roku minęło ponad i cisza na szczęście :)

Marika myślę, że znają, a jeśli nie, możesz poprosić, żeby Ci właśnie to przepisali :) ja miałam jedną globulkę- na noc, zaaplikowałam, poszłam spać, to się tam w środku rozpuszczało 2 dni i po sprawie i z ręką na sercu mówię- do tej pory mam spokój :)

kobietki co do tych uplawow i infekcji ja moge polecic tak profilaktycznie (sama stosuje i nie zlapala mnie ZADNA INFEKCJA juz od dwoch miesiecy) MULTI-GYN ACTIGEL (poczytajcie ulotke) i bardzo wydajny jest a wiem ze cena wysoka:) ja stosuje co trzy dni mniej wiecej taka ilosc jak pisza na opakowaniu na noc ... a poczatkiem ciazy dwa razy cos zlapalam ... :|

ogolnie ciaza to mozna calkowita abstynencje miec a sie przypaleta bo inna gospodarka hormonalna, inaczej organizm zakwaszony i juz niedaleko zeby cos sie pojawilo

i po wizycie i mimo mojego przeczucia :p BEDZIE CORUNIA :D

wszytko jest w porzadku z dzidzia ... badanie super kobitka super ktora robila USG ... wszystko pieknie wymierzyla sprawdzila i Basia zdrowa jak ta lala :D mala pieknie pokazala ze miedzy nozkami nic nie ma wiec 100% do tego byla grzeczniutka i wszystko ladnie pokazywala ... tylko buzi nie chciala bo sie do maminego lozyska przytulila i spaaaala z pepowina przy buzi i raczka przy pyszczku

Ostatnia edycja:
Hej mamusie :)
A więc już po wszystkim tak na szybkiego opisze bo umieram z głodu :)
nóżki rączki są nawet jeden kciuk był namiętnie ssany oraz serduszko puka jak w rytmie czacza, główka pracuje :) nie wiem co tam jeszcze no taki malutki kościotrupek aaa waży 434g ale nie wiem ile mierzy kurka no nie wiem...
a ze mną powiedziałam o upławach to dała mi globulki ale ph mam ok.. długa szyja jak u żyrafy... no i a glukoze mam ale za miesiac to już jak wrócimy z PL... także giitarrrka UCIEKAM AMCIU :)

reklama
Do góry