reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Ja miałam wczoraj wizytę awaryjną, bo rano znalazłam krew na papierze. Przy okazji jak już byłam to zrobiliśmy od razu to usg połówkowe. Z maluchem wszystko w porządku, 372 gramy szczęścia, buzię zasłaniał, między nogami pokazywał wszystko ;) Potwierdziło się, że chłop.

reklama
sylka oby wszystko było dobrze

katharina to skąd ta krew się wzięła, co powiedział ginekolog?

fifka o ktorej idziesz na tą wizytę?

gratuluje udanych wizyt! :) jejku...jak tak czytam wasze relacje to coraz bardziej zniecierpliwiona jestem i swojej wizyty doczekac sie nie moge:)
sylka- trzymaj sie! bedzie dobrze:)

Gratuluję udanych wizyt, super, że maluszki zdrowe i tak rosną :) Trzymam kciuki za dzisiejsze &&&&&&
Sylka, jesteśmy z Tobą, mam nadzieję, ze wszystko będzie ok. Odezwij się, jak wrócisz.

Katherinna a od czego ta krew?? Gratuluję potwierdzenia synka!!!

Ja już po wizycie. Przyjęła mnie poza kolejnością i... ah... najpierw opieprzyła że czekałam tyle czasu choć czułam te skurcze... zbadała mnie na fotelu i szyjka miekka lekko otwarta... przestraszyła się i zrobiła mi USG przez pochwę i na szczęście kanał przy dziecku zamknięty - otworzyła się tylko trochę przy samej pochwie. Ale niestety krótka... około 2,5cm... powiedziała że jeśli bóle znowu się powtórzą mam jechać na IP i kłaść się do szpitala.Na razie dała mi leki - Nospę i jeszcze jakiś jeden na skurcze (chyba buskopan... muszę zajrzeć do torebki ale teraz piszę z "łóżka") No i leżeć, leżeć i LEŻEĆ...

Za dwa tygodnie kontrola i jeśli będzie coś nie tak to da mi skierowanie na szew...

reklama
Fifka- jejciu wspolczuje :( ale gratuluje szybkiej reakcji!!! Bedzie dobrze tylko wypoczywaj duzo!!! Dobrze ze pojechalas szybko...
Trzymam kciuki za Ciebie kochana!!!! Za Was!!

Do góry