reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Malinka Blanka zmienione i dodane :-)

Dona
cieszę się że wszytko dobrze :-D dopisałam!

Kasieńka gratuluję córuni!!! Zaraz dodam małą na listę styczniówek!

Pustiszi
cieszę się że wszytko dobrze z maluszkiem! :-D

Mamy już 20 chłopców i 15 dziewczynek :-D Hehe dziewczyny gonią naszych chłopaków!

reklama
Gratuluję dziewczynki udanych wizyt, ale Wam fajnie że już wiecie kto jest w brzuszku:-) Chociaż i tak wiadomo że najważniejsze że wszystkie maluchy są zdrowe:tak:

Gratuluję kochane udanych wizytek i cudnych dzieciaczków!!!
Kasieńka, gratuluję córeczki :D !!!

oj coś czuję że niedługo dziewczynki dogonią liczebnością chłopców ;)

Za pośrednictwem Blue już dodałam wszytkie dziewczyny i jest tylko 4 chłopaczków wiecej!

Może się jeszcze okazać że dziewczynki będą w przewadzę! Bo tak to jest że chłopca łatwiej "wyłapać" na USG dlatego tak się sypali na początku a teraz z kolei prawie same dziewczynki! :-D

reklama
Wpadam się najpierw pochwalić, choć widzę że tak się rozpisałyście że hej:tak:
Jestem po wizycie na 4D i na 100% chłopak:-)
Zatem Blue ja też czekam na Wojtusia
Pani doktor zbadała wszystkie narządy maluszka i wszystko ok. Jak stwierdziła razem z moim mężem że jest podobny do niego. Za to po mamusi spokojny, pani dr stwierdziła że tak spokojnego dziecka to dawno nie widziała. Spokojny, zaspany, ziewał sobie.
Dopiero po tym 4d, kiedy się widzi maluszka to dociera do człowieka że w brzuszku mieszka prawdziwy malutki człowieczek.
Aha i waży 530g, czyli po poprzedniej wizycie pomyłka mojego gin prowadzącego.

Do góry