reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Akuku hahahaha dobrze że gin nie będziee ci gardła sprawdzał po takiej mieszance :-D

Ikasia hehe ja też chciałam szybko nadać imię maluszkowi, żeby właśnie stał się taki bardziej "namacalny" :-)

reklama
Gratuluję udanych wizyt :-D Ikasia, to miałaś niespodziankę :-D Fajnie :)

Wczoraj się umówiłam na 4 września do gina. Chłopca mam potwierdzonego i już się raczej nie zmieni, pisiorka widziałam :-)
Za dzisiejsze wizyty trzymam kciuki, ciekawe ile jeszcze będzie niespodzianek :)

Gratuluje dziewczyny poznania płci, grzeczne bąbelki , ze pokazaly.
Ikasia no to mialas rzeczywiscie wczoraj ekscytujacy dzien:) Fajnie, teraz juz wiesz i mozesz mowic do brzuszka syneczku:-)
Trzymam kciuki za wizytki.

Powiem Wam, ze w ciazy dowiedziec sie o zmianach to jeszcze jest sie w stanie czlowiek przestawic ale przy porodzie to dopiero szok!! Ale tez slyszalam wielokrotnie o takich sytuacjach, ze przez cala ciaze mowi sie o jednej plci a rodzi sie odwrotnie. Takze wiecie, u kazdej z nas nigdy nic nie wiadomo hehe:-):-)

Jeszcze raz gratuluje Wam dziewczynki I trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&& a tymczasem smigam do lekarza z tym moim pecherzem...tez mozecie trzymac kciuki za mnie :)

Dziewczynki kciukaski ściśnięte, czekam na wieści.
Anbas- kup sobie rumianek i pij, albo żurawinę mi gin zaleciał profilaktycznie w razie W, więc jak się podleczysz to działaj, bo to cholerstwo lubi wracać.

tak wiem wiem...musze kupic zurawine I ladowac w siebie...
kurde wiecie co?- wlasnie wrocilam od lekarza oni tu robia juz w gabinecie taki test moczu paskowy I on wyszedl czysty ;/ teraz to mam juz mega zonka....
ale dostalam antybiotyk bo lekarz powiedzilal ze wysle probke do labu na szczegolowsze badania...I dostalam antybiotyk na 7 dni...no zobaczymy co to bedzie...Ale sie zestresowalam ze nic nie wyszklo...bo skoro wyglada na czysta probke to co innego to moze byc :(

hej laseczki
super że wizyty udane! Ale zaskoczenie Ikasi mnie nie dziwi - dziewczynkę bardzo cięzko stwierdzić, szczególnie na tak wczesnym etapie ciąży jak byłaś u brata! więc nic dziwnego, że na usg jednak siusiak się pojawił.. Ja się zawsze śmieje, że w dziewczynkę to uwierzę na porodówce dopiero :D

chyba zapomniałam się na listę wpisać? Ja dziś też wizytuję :) jeszcze godzinka i wychodzę :-D

reklama
Do góry