reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Poczytałam mój ulubiony wątek , ale się uśmiałam:-D
Ikasia kochana, jak przeczytałam jak piszesz o mężu, jakby mu piórko w tyłek włożyli:-D parsknęłam śmiechem, dosłownie, a w pracy jestem:-D. Gratuluje synusia mamusi :-D, ale Zaskoczenie bo ja u Ciebie też dziewuszkę czułam:-D
Ania gratuluję panienki
Dona, Blanka , Vinga dla Was również wielkie gratulacje

Trzymam mocno kciuki za wizyty kolejnych dni&&&&&&&&&&&

no ja tez czekam na pierwsze wieści:)
A zapomniałam chyba napisac, ze wczoraj jak mnie ginka zwazyła, to okazalo sie ze przytyłam 0,5kg, I jeszcze mi 0,5 kg brakuje do wagi sprzed ciązy...ale mysle ze teraz zacznie sie juz tycie:)

Dzięki dziewczyny za kciukasy :) Już się nie możemy doczekać tej 19 :) Dobrze chociaż, że dziś przed badaniem jadę na plan i będę malowała jakąś aktorkę do wywiadu :) Będzie co robić i nie będzie czasu na myślenie :) A potem.... spotkanie z dzidziolkiem (czasem pieszczotliwie zwanym przeze mnie pasożytem :p o co Marcin się wkurza). Marcin bardzo chce mieć córcie :) Ale wczoraj stwierdził cyt "z córki będę się cieszył, a jak okaże się, że będzie syn to będę dumny"

Gratuluję wszystkim dziewczynom które są po wizytach :) Oby dzieci rosły jak najzdrowsze :)

Sali to niezłą pielgrzymkę zabierasz :) A z bratem wiezi to ja zazdroszczę ! A mozna wiedziec jaka miedzy wami różnica wieku?
No mój brat był od zawsze za mną, a ja za nim :) Może dlatego, że rodzice bardzo dużo pracowali i praktycznie ja go wychowywałam. A róznica jest 4 lata i 9 m-cy.

Sali, a gdzie idziecie na to 4d? I jeśli można wiedzieć po ile? bo my się zastanawiamy...

Malinka, idziemy do Babka medica na rondzie Radosława. Cena usg po 11 tyg ciąży to u nich 200zł. A w tym masz 3D/4D z nagraniem płyty.

Salli córcia już się cieszy, byłam omówiona z nią na telefon po wizycie.

Grudnióweczka, nie dziwię się jej :) Dobrze, że się cieszy.

Dziewczyny, a mi co przepowaidałyście? Bo w tym natłoku postów nie mogę odszukać :D

Akuku bardzoo jestem ciekawa co bedzie u CIebie !! trzymam kciuki z wszystkie dzieewczyny:)))

Fiifka wpisz mnie n1 4.09 na liste, nie jestem pewna ale mysle ze to bd połówkowe:))

Ja po usg juz lozku pod kolderka sie wygrzewam.
trafila mi sie studentka, ale tez polozna robila usg.
A wiec dzidzius zdrowy, wszystko jest ok. Nie znam wymiarow bo tu nie mierza na tym etapie ciazy, dopiero przy porodzie zmierza. Maluch ulozony kregoslupem do mojego brzucha dla tego slabo ruchy czuje. Ale dosyc sie wiercil I ciezko bylo pomierzyc nozki obejrzec serduszko itd.
Jesli chodzi o plec to powiedziala ze widzi cos miedzy nozkami(chyba jajka ale siusiaka widac nie bylo) I ze mysli ze to chlopiec ale pewnosci nie ma. Tak wiec wiem tyle co wiedzialam..ale nastawiam sie na chlopca juz I tyle. Maluch nie chcial wspolpracowac zbytnio.
Ja juz chyba usg miec nie bede wiec nie bedzie potwierdzenia.
Dobra zmykam sie przespac, bo wykonczona jestem.

reklama
Do góry