reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Aaaaa gratuluję kochane!!!! Dla Vingi i Ikasi chłopaczka a dla Ani córci!!!
Inomama ja mam raczej odwrotne odczucie że to córcie wywołują większy aplaus i zazdrość ;-) Więkość naszych mam marzyła o dziewczyneczce!
Ikasia zaskoczyłaś nas BARDZO!!!
Blue już Vinga dopisała :-)
Ależ fajne dni kiedy takie nowości sypią się niemal codziennie!!!
KOCHANE MOŻE ZAŁÓŻMY JEDNAK TEN BAZAREK???? Część z nas zna już płeć i na pewno ma rzeczy do zamiany, oddania itp ja sama mam trochę dziewczęcych ciuszków.... i różowy nowy kocyk
Inomama ja mam raczej odwrotne odczucie że to córcie wywołują większy aplaus i zazdrość ;-) Więkość naszych mam marzyła o dziewczyneczce!
Ikasia zaskoczyłaś nas BARDZO!!!
Blue już Vinga dopisała :-)
Ależ fajne dni kiedy takie nowości sypią się niemal codziennie!!!
KOCHANE MOŻE ZAŁÓŻMY JEDNAK TEN BAZAREK???? Część z nas zna już płeć i na pewno ma rzeczy do zamiany, oddania itp ja sama mam trochę dziewczęcych ciuszków.... i różowy nowy kocyk
Inomama, no niestety nie każda, my dalej nie wiemy.
Yoanna nie przejmuj się, nasz maluch też tak postanowił trzymać nas w niepewności - i tak przez jeszcze co najmniej 3 tygodnie...
grudnióweczka111
Fanka BB :)
Dziewczyny-gratulacje. super że już tyle z nas zna płeć, choć czasem młodzież robi psikusa.
Ikasia-szok-total-gratulacje podwójne.
U mnie dziewuszka na 90%, całe 4 tygodnie muszę czekać na potwierdzenie, mam nadzieję że nic się już nie zmieni. Moja znajoma czekała na Karolka (potwierdzonego w USG), a na sali porodowej wyskoczyła Karolinka, to dopiero szok!
Ikasia-szok-total-gratulacje podwójne.
U mnie dziewuszka na 90%, całe 4 tygodnie muszę czekać na potwierdzenie, mam nadzieję że nic się już nie zmieni. Moja znajoma czekała na Karolka (potwierdzonego w USG), a na sali porodowej wyskoczyła Karolinka, to dopiero szok!
Jagus, no to obie będziemy 3 tygodnie czekały. Damy radę jakoś :-)
Fifka, moim zdaniem dobry pomysł z tym bazarkiem. Ja co prawda w pierwszej ciąży, więc się nie powymieniam, ale jakiś mały handelek też możemy pouskuteczniać ;-)
Dziewczyny, kciuki za jutrzejsze wizyty &&&&&&&&&&& z niecierpliwością czekamy na wieści.
Fifka, moim zdaniem dobry pomysł z tym bazarkiem. Ja co prawda w pierwszej ciąży, więc się nie powymieniam, ale jakiś mały handelek też możemy pouskuteczniać ;-)
Dziewczyny, kciuki za jutrzejsze wizyty &&&&&&&&&&& z niecierpliwością czekamy na wieści.
lkasia
No juz po pierwszym szoku....chyba...wiecie...ja od poczatku ciazy czułam ze będzie chłopak...mówiłam o dziecku ON...ale jak brat powiedział, ze wg niego dzeiwczynka, to chwilke sie oswajałam z ta mysla..I jak wkoncu spersonalizowałam brzuch jako dziewczynkę to okazało sie ze jednak siusior...musiałam miec niezłą mine jak mi ginka powiedziała...ale M jest tak szczęsliwy...juz mówi jak to z synem bedzie w piłke grał...jak to bedzie z nim na basen chodził itp....nic...będzie sinus mamusi
reklama
malinka1984
Ania, gratulacje!
Ikasia, to masz tak, jak my tylko u mnie mężowaty też był lekko zawiedziony bo liczył na córeczkę tatusia. Chwila moment i się przestawisz, a niebieskie i zielone ciuszki też są fajne (choć ostatnio widziałam takie super różowe w pepco, że przez chwilę mi się smutno zrobiło...)
Ikasia, to masz tak, jak my tylko u mnie mężowaty też był lekko zawiedziony bo liczył na córeczkę tatusia. Chwila moment i się przestawisz, a niebieskie i zielone ciuszki też są fajne (choć ostatnio widziałam takie super różowe w pepco, że przez chwilę mi się smutno zrobiło...)