reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Ikasia a to niespodzianka!!!! Gratuluje syneczka ! :)

Aniu a Tobie gratuluje córy :) Wiedziałam , ze bedzie dziewuszka . ! Super:)

Za jutrzejsze badania &&&&&&&&

Aaaaa gratuluję kochane!!!! Dla Vingi i Ikasi chłopaczka a dla Ani córci!!! :-D

Inomama ja mam raczej odwrotne odczucie że to córcie wywołują większy aplaus i zazdrość ;-) Więkość naszych mam marzyła o dziewczyneczce!

Ikasia zaskoczyłaś nas BARDZO!!! :-D

Blue
już Vinga dopisała :-)

Ależ fajne dni kiedy takie nowości sypią się niemal codziennie!!! :happy2::happy2::happy2:

KOCHANE MOŻE ZAŁÓŻMY JEDNAK TEN BAZAREK???? Część z nas zna już płeć i na pewno ma rzeczy do zamiany, oddania itp ja sama mam trochę dziewczęcych ciuszków.... i różowy nowy kocyk :-D

Dziewczyny-gratulacje. super że już tyle z nas zna płeć, choć czasem młodzież robi psikusa.
Ikasia-szok-total-gratulacje podwójne.
U mnie dziewuszka na 90%, całe 4 tygodnie muszę czekać na potwierdzenie, mam nadzieję że nic się już nie zmieni. Moja znajoma czekała na Karolka (potwierdzonego w USG), a na sali porodowej wyskoczyła Karolinka, to dopiero szok!

Jagus, no to obie będziemy 3 tygodnie czekały. Damy radę jakoś :-)
Fifka, moim zdaniem dobry pomysł z tym bazarkiem. Ja co prawda w pierwszej ciąży, więc się nie powymieniam, ale jakiś mały handelek też możemy pouskuteczniać ;-)
Dziewczyny, kciuki za jutrzejsze wizyty &&&&&&&&&&& z niecierpliwością czekamy na wieści.

No juz po pierwszym szoku....chyba...wiecie...ja od poczatku ciazy czułam ze będzie chłopak...mówiłam o dziecku ON...ale jak brat powiedział, ze wg niego dzeiwczynka, to chwilke sie oswajałam z ta mysla..I jak wkoncu spersonalizowałam brzuch jako dziewczynkę to okazało sie ze jednak siusior...musiałam miec niezłą mine jak mi ginka powiedziała:p...ale M jest tak szczęsliwy...juz mówi jak to z synem bedzie w piłke grał...jak to bedzie z nim na basen chodził itp....nic...będzie sinus mamusi:p

reklama
Ania, gratulacje!

Ikasia, to masz tak, jak my :) tylko u mnie mężowaty też był lekko zawiedziony bo liczył na córeczkę tatusia. Chwila moment i się przestawisz, a niebieskie i zielone ciuszki też są fajne (choć ostatnio widziałam takie super różowe w pepco, że przez chwilę mi się smutno zrobiło...)

Do góry