reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Ikasia a to niespodzianka!!!! Gratuluje syneczka ! :)

Aniu a Tobie gratuluje córy :) Wiedziałam , ze bedzie dziewuszka . ! Super:)

Za jutrzejsze badania &&&&&&&&

Aaaaa gratuluję kochane!!!! Dla Vingi i Ikasi chłopaczka a dla Ani córci!!! :-D

Inomama ja mam raczej odwrotne odczucie że to córcie wywołują większy aplaus i zazdrość ;-) Więkość naszych mam marzyła o dziewczyneczce!

Ikasia zaskoczyłaś nas BARDZO!!! :-D

Blue
już Vinga dopisała :-)

Ależ fajne dni kiedy takie nowości sypią się niemal codziennie!!! :happy2::happy2::happy2:

KOCHANE MOŻE ZAŁÓŻMY JEDNAK TEN BAZAREK???? Część z nas zna już płeć i na pewno ma rzeczy do zamiany, oddania itp ja sama mam trochę dziewczęcych ciuszków.... i różowy nowy kocyk :-D

Dziewczyny-gratulacje. super że już tyle z nas zna płeć, choć czasem młodzież robi psikusa.
Ikasia-szok-total-gratulacje podwójne.
U mnie dziewuszka na 90%, całe 4 tygodnie muszę czekać na potwierdzenie, mam nadzieję że nic się już nie zmieni. Moja znajoma czekała na Karolka (potwierdzonego w USG), a na sali porodowej wyskoczyła Karolinka, to dopiero szok!

Jagus, no to obie będziemy 3 tygodnie czekały. Damy radę jakoś :-)
Fifka, moim zdaniem dobry pomysł z tym bazarkiem. Ja co prawda w pierwszej ciąży, więc się nie powymieniam, ale jakiś mały handelek też możemy pouskuteczniać ;-)
Dziewczyny, kciuki za jutrzejsze wizyty &&&&&&&&&&& z niecierpliwością czekamy na wieści.

No juz po pierwszym szoku....chyba...wiecie...ja od poczatku ciazy czułam ze będzie chłopak...mówiłam o dziecku ON...ale jak brat powiedział, ze wg niego dzeiwczynka, to chwilke sie oswajałam z ta mysla..I jak wkoncu spersonalizowałam brzuch jako dziewczynkę to okazało sie ze jednak siusior...musiałam miec niezłą mine jak mi ginka powiedziała:p...ale M jest tak szczęsliwy...juz mówi jak to z synem bedzie w piłke grał...jak to bedzie z nim na basen chodził itp....nic...będzie sinus mamusi:p

reklama
Ania, gratulacje!

Ikasia, to masz tak, jak my :) tylko u mnie mężowaty też był lekko zawiedziony bo liczył na córeczkę tatusia. Chwila moment i się przestawisz, a niebieskie i zielone ciuszki też są fajne (choć ostatnio widziałam takie super różowe w pepco, że przez chwilę mi się smutno zrobiło...)

Do góry