reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Gartuluje mamusiom dzisiejszych usg. U niektorych sie potwierdzilo u innych pozmienialo a to jest jednak szok.

Grudnioweczka no ja bym szok mogla przezyc ale w strone z chlopca na dziewczynke, pewnie byloby mi ciezej s druga strone. Jutro o 9.45 mam usg w pl 10.45 wiec sie mam nadzieje dowiedziec na 100%

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty I za swoja tez prosze o kciu, a moze sie cora okaze :p

reklama
Za wszystkie wizytujące jutro również mocno zaciskam kciuki:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Akuku, życzę dziewczynki:) Reszta dziewczyn już chyba wie kto mieszka w brzuszku:)

Ja się cieszę że u większości z nas płeć się potwierdziła ale i przy okazji nauczyłam się jednego... nie warto dążyć do szybkiego poznania płci bo później w razie "zmiany" można sobie zrobić wręcz "krzywdę". Planuję KIEDYŚ jeszcze jedną ciąże i postaram się o tym pamiętać...

Kochane trzymam bardzo mocno za was kciuki!!!!!! Żeby maluszki były zdrowe a za Akuku i Sali za to (oprócz zdrowia) żeby maluszki pokazały płeć!!!

hejoo u mnie bez zmian od 12 tygodnia wiadomo ze bedzie syn:)) dzisiaj co prawda zwykla wizytka za dwa tygodnie usg polowkowe (prosze o dopisanie do listy na 10 wrzesnia) ale na normalnym usg moj syn sie popisal pan doktor przystawia glowice do brzucha spodziewalam sie buziulki albo nozki a tu moj maluch wypiety dupskiem i jajkami do monitora i nic wiecej hahaha sie usmialam:) cała biochemia poszla mi w dol znaczna anemia dostalam żelazo ale wszystko pod kontrola :)))
gratki dziewczynki:)
Ikasia alez niespodzianka
;)

Dzieaczyny ja mialam w 14 t stwierdzonego chlopca. Wiec no zobaczymy czy gin sie pomylil czy nie.
Juz za 3 godz. Ide sie myc, nafaszeroaac czosnkiem, cebula, paracetamolem I dzieci do przedszkola I szkoly a ja na usg.

reklama
No to kciukasy dziewczynki za dzisiejsze wizyty:):):)

Ja dzisiaj od 5 nie spie...ciągłe mysli w głowie...jak to będzie z synkiem...jakie imie...ze trzeba kupic tyle ubranek itp...:p..chciałam spac a nie mogłam:p....no nic.. do M powiedziałam ze nad imieniem trzeba szybko popracowac zebym mogła do synusia zaczać już mówić:):):) pow czorajszym szoku dzisiaj jest juz dobrze...:tak::tak:I oczywiscie ze najwazniejsze ze zdrowe-chociaz tego dowiem się tak naprawde na połówkowym w piątek...I sie smiałam wczoraj do męża, bo M ma 190cm, ze jak Młody wda się ze wzrtostem w tatę to za pare lat mnie prześcignie:p

Do góry