reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Gartuluje mamusiom dzisiejszych usg. U niektorych sie potwierdzilo u innych pozmienialo a to jest jednak szok.

Grudnioweczka no ja bym szok mogla przezyc ale w strone z chlopca na dziewczynke, pewnie byloby mi ciezej s druga strone. Jutro o 9.45 mam usg w pl 10.45 wiec sie mam nadzieje dowiedziec na 100%

Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty I za swoja tez prosze o kciu, a moze sie cora okaze :p

reklama
Za wszystkie wizytujące jutro również mocno zaciskam kciuki:tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Akuku, życzę dziewczynki:) Reszta dziewczyn już chyba wie kto mieszka w brzuszku:)

Ja się cieszę że u większości z nas płeć się potwierdziła ale i przy okazji nauczyłam się jednego... nie warto dążyć do szybkiego poznania płci bo później w razie "zmiany" można sobie zrobić wręcz "krzywdę". Planuję KIEDYŚ jeszcze jedną ciąże i postaram się o tym pamiętać...

Kochane trzymam bardzo mocno za was kciuki!!!!!! Żeby maluszki były zdrowe a za Akuku i Sali za to (oprócz zdrowia) żeby maluszki pokazały płeć!!!

hejoo u mnie bez zmian od 12 tygodnia wiadomo ze bedzie syn:)) dzisiaj co prawda zwykla wizytka za dwa tygodnie usg polowkowe (prosze o dopisanie do listy na 10 wrzesnia) ale na normalnym usg moj syn sie popisal pan doktor przystawia glowice do brzucha spodziewalam sie buziulki albo nozki a tu moj maluch wypiety dupskiem i jajkami do monitora i nic wiecej hahaha sie usmialam:) cała biochemia poszla mi w dol znaczna anemia dostalam żelazo ale wszystko pod kontrola :)))
gratki dziewczynki:)
Ikasia alez niespodzianka
;)

Dzieaczyny ja mialam w 14 t stwierdzonego chlopca. Wiec no zobaczymy czy gin sie pomylil czy nie.
Juz za 3 godz. Ide sie myc, nafaszeroaac czosnkiem, cebula, paracetamolem I dzieci do przedszkola I szkoly a ja na usg.

reklama
No to kciukasy dziewczynki za dzisiejsze wizyty:):):)

Ja dzisiaj od 5 nie spie...ciągłe mysli w głowie...jak to będzie z synkiem...jakie imie...ze trzeba kupic tyle ubranek itp...:p..chciałam spac a nie mogłam:p....no nic.. do M powiedziałam ze nad imieniem trzeba szybko popracowac zebym mogła do synusia zaczać już mówić:):):) pow czorajszym szoku dzisiaj jest juz dobrze...:tak::tak:I oczywiscie ze najwazniejsze ze zdrowe-chociaz tego dowiem się tak naprawde na połówkowym w piątek...I sie smiałam wczoraj do męża, bo M ma 190cm, ze jak Młody wda się ze wzrtostem w tatę to za pare lat mnie prześcignie:p

Do góry