reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Fifka bo w uk sa dwa usg na cala ciaze w 13 I 20 t.c.
A moge isc prywatnie ale to ok. 100f
No chyba ze bede w pl to tam zrobie.

No ani twarzy ani tylka dobrze nie pokazal lobuz. Ale mowie nastawiam sie na chlopca.tylko czemu nie bylo widac siusiorka tylko same jajka ? Jesli to byly jajka..ahh

reklama
HiHI mały uparciuch!!! Akuku moze to były solidne wargi sromowe:)):p no tak czy siak dlaej nie mozesz byc pewna na 100%. A ja powiem CI ogladajac ROdzinke.pl zawsze myslalam sobie ze fajnie miec samych chłopakow, mama to taka królowa:))) GRatuluje CI wizytki:*

Akuku teraz jak bedziesz szla mow sobie nie chce wiedziec czy siorek czy bułcia nie chce wiedziec nie chce wiedziec moze sie odsłoni dzidziuś no ! ;)

dzien dobry ja juz po wizycie ;) bez usg dzisiaj :) tylko kontrola dowcipna ;) tetno dzidzi zmiezyla ,ale uciekal przed jejj sprzetem i moje jelita przeszkadzaly wiec slabo bylo slychac ;) ale wszystko ok ;)

prosze o wpisanie mi usg połowkowe 17.09.2013r. ;)
i wizyty kontrolnej 27.09.2013r. ;)

Dziewczyny gratuluje wizyt i czekam na nastepne dobre wiesci :)

No ja podobnie jak juz dzidziol sie odwraca i ewidentnie nie ma ochoty wspolpracowac to w glowie "zostaw mi dziecko starczy juz... " Identyko :)

ja umowilam sie na usg 4D polowkowe na 17 września... akurat mamy z mężem 2 rocznice więc mam nadzieje, że sie ucieszy na taki prezent. A za tydzien 4.09 wizyta kontrolna - bardzo proszę o wpisanie na listę ;-)

reklama
dziewczyny gratuluje wizyt.

Akuku leż w łóżku i lecz się, szkoda ze nadal nei jestes pewna płci, dalej jestes w takiej niepewności. mojej koleżance córka urodzila sie z dosyc duzymi (ja nie widzialam bo to znajoma szpitalna i tylko kontakt telefoniczny nam zostal) wargami sromowymi, ktore pozniej jakos zmalały, no nie wiem czy to jakas opuchlizna byla?

Do góry