reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Fifka bo w uk sa dwa usg na cala ciaze w 13 I 20 t.c.
A moge isc prywatnie ale to ok. 100f
No chyba ze bede w pl to tam zrobie.

No ani twarzy ani tylka dobrze nie pokazal lobuz. Ale mowie nastawiam sie na chlopca.tylko czemu nie bylo widac siusiorka tylko same jajka ? Jesli to byly jajka..ahh

reklama
HiHI mały uparciuch!!! Akuku moze to były solidne wargi sromowe:)):p no tak czy siak dlaej nie mozesz byc pewna na 100%. A ja powiem CI ogladajac ROdzinke.pl zawsze myslalam sobie ze fajnie miec samych chłopakow, mama to taka królowa:))) GRatuluje CI wizytki:*

Akuku teraz jak bedziesz szla mow sobie nie chce wiedziec czy siorek czy bułcia nie chce wiedziec nie chce wiedziec moze sie odsłoni dzidziuś no ! ;)

dzien dobry ja juz po wizycie ;) bez usg dzisiaj :) tylko kontrola dowcipna ;) tetno dzidzi zmiezyla ,ale uciekal przed jejj sprzetem i moje jelita przeszkadzaly wiec slabo bylo slychac ;) ale wszystko ok ;)

prosze o wpisanie mi usg połowkowe 17.09.2013r. ;)
i wizyty kontrolnej 27.09.2013r. ;)

Dziewczyny gratuluje wizyt i czekam na nastepne dobre wiesci :)

No ja podobnie jak juz dzidziol sie odwraca i ewidentnie nie ma ochoty wspolpracowac to w glowie "zostaw mi dziecko starczy juz... " Identyko :)

ja umowilam sie na usg 4D polowkowe na 17 września... akurat mamy z mężem 2 rocznice więc mam nadzieje, że sie ucieszy na taki prezent. A za tydzien 4.09 wizyta kontrolna - bardzo proszę o wpisanie na listę ;-)

reklama
dziewczyny gratuluje wizyt.

Akuku leż w łóżku i lecz się, szkoda ze nadal nei jestes pewna płci, dalej jestes w takiej niepewności. mojej koleżance córka urodzila sie z dosyc duzymi (ja nie widzialam bo to znajoma szpitalna i tylko kontakt telefoniczny nam zostal) wargami sromowymi, ktore pozniej jakos zmalały, no nie wiem czy to jakas opuchlizna byla?

Do góry