reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Dona śliczna kruszynka :-)
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty &&& proszę o sprawozdanie późnej :-)
Ja swoją wizyte mam jutro mam nadzieje że lekarka wykona usg powinna zmierzyć długość fałdu karkowego czy jakoś tak;-)a i zdjęcie od niej musze wyciągnąc :tak:
Kaha no w końcu ! wiedziałam że wszystko będzie dobrze ! dzidziol pięknie rosnie może bedzie chłop jak taki duży hehe:-)ja tez zawsze rycze jak bóbr na usg to niesamowity widok!

reklama
Ikasia, Delewarre, Juliana i Oliwia - &&& zaciśnięte za dzisiejsze wizytki. czekamy na dobre wieści i foteczki dzeciaczków
:tak:

mój tydzień temu miał 3,5 cm

bluelovi - tacy z mężem byliśmy szczęśliwi, że ze zmęczenia już nie miałam siły pisać na forum:) Dziękuję Ci, że trzymałas kciuki:* Po cichu liczę na dziewczynkę :p Ale też mi przez myśl przeszło że może chłopak bo taki duży :p Ważne aby zdrowe było a za 7 tygodni dowiem się jaka płeć:) Ciężko będzie wytrzymać tyle czasu:p:p

Dona śliczna kruszynka :-)
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty &&& proszę o sprawozdanie późnej :-)
Ja swoją wizyte mam jutro mam nadzieje że lekarka wykona usg powinna zmierzyć długość fałdu karkowego czy jakoś tak;-)a i zdjęcie od niej musze wyciągnąc :tak:
Kaha no w końcu ! wiedziałam że wszystko będzie dobrze ! dzidziol pięknie rosnie może bedzie chłop jak taki duży hehe:-)ja tez zawsze rycze jak bóbr na usg to niesamowity widok!

Kaha to życzę dziewczynki , waga nie zawsze sie sprawdza moja mała cała ciaze była duża i urodziła się 3700 i 57 długa hehe a dziewczynka :-) a ja z kolei licze na chłopca ale by były jaja jak ty byś miała chłopca a ja dziewczynke :szok:czasami los nie pomaga to dziwne :laugh2:

Anisen u nas tak samo leżalam na sali z dwoma kobietami i te i chłopaki malutkie takie hehe a co najlepsze jedna rodziła drugiego syna a ta druga trzeciego a ja córe :-D

bluelovi -no los rzeczywiście lubi płatać figle ihihhi :) Ale mam cichą nadzieję, że ja będę mieć dziewczynkę:p Bo chłopców więcej się rodzi i mi się wydaje, że ich jakoś łatwiej zrobić hehehehe :) A przy dziewczynce trzeba się namęczyć hehehe :)
Kaha to życzę dziewczynki , waga nie zawsze sie sprawdza moja mała cała ciaze była duża i urodziła się 3700 i 57 długa hehe a dziewczynka :-) a ja z kolei licze na chłopca ale by były jaja jak ty byś miała chłopca a ja dziewczynke :szok:czasami los nie pomaga to dziwne :laugh2:

Kaha nie żartuj mnie sie wydaje ze łatwiej o dziewczynke bo u mnie w domu same baby moja babcia urodziła kiedyś synka ale zmarł po porodzie poźniej moją mame a moja mama mnie i moja siostre a ja łucje no i teraz zobaczymy. ja tak zazdroszcze mamom chlopców sie dziwie jak to jest ze kobiety moga miec po 3 synów a ja ani jednego(to znaczy jeszcze sie okaze) a jak słysze ze ktos chce córke a nie może to się dziwie:wściekła/y:

reklama
Do góry