dona sliczna twarzyczka
Gratuluje wszystkim wizyt...ja dzisiaj mam swoj wielki dzien...ciekawe jestem ile ten moj Maluszek ma: dwa tygodnie temu mial 2,5cm....moze kolo 5 cm będzie teraz
Trzymam kciuki Daj znać po wizycie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dona sliczna twarzyczka
Gratuluje wszystkim wizyt...ja dzisiaj mam swoj wielki dzien...ciekawe jestem ile ten moj Maluszek ma: dwa tygodnie temu mial 2,5cm....moze kolo 5 cm będzie teraz
Musiałam ją odwołać bo zmieniliśmy szpital, jednak w Rotundzie nie będziemy rodzić, teraz czekam na list z tego drugiego szpitala a wszystkie badania i tak sobie porobie w Polsce :-)Aniia - a mi sie wydawalo ze Ty masz swoja pierwsza wizyte w szpitalu kolo 9-tego lipca... Przelozylas ja? Czy juz ja mialas? Czy mi sie cos pomylilo zupelnie (co jest bardzo prawdopodobne )