reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Hejjjj ddziewczyny :):) Wczoraj byłam tak przeżywaliśmy tą wizytę, że zapomniałam wam napisać:):)
Wszystko jest w jak najlepszym porządeczku:) Jak pokazywała mi maluszka jak się wierci to aż się popłakałam:p:p:p

Najpierw się wiercił a później poszedł spać i nie chciał się obrócić na boczek żeby go zmierzyć z nóżkami :p Lekarka pukała do brzuszka, ruszała a on zasłonił ręką twarz i poszedł spać :) Przez 40 min próbowaliśmy go obudzić a on nie chciał wcale żebyśmy go ruszali heheehe :-):-):-):-) Od pupy do główki ma 6,5 cm :-)

Musiałam też mieć robione USG przez pochwę bo po brzuszku pomimo tego, że jestem szczupła nic nie było widać bo mam macicę chyba odchyloną lekko czy coś ale to nie problem:)

Jeżeli chodzi o płeć to powiedziała, że jeszcze nie widać, że to za wcześnie. Kolejna wizyta w 20 tygodniu a teraz co miesiąc tylko kontrolne ginekologiczne.

Jestem taka szczęśliwa :) Mój tato już całą rodzinę powiadomił bo wytrzymać nie mógł hehe :)

Dziękuję wam dziewczyny, że trzymałyście za mnie kciuki :*:*:*:*:*:

reklama
dona, śliczne dzieciątko, jak wyraźnie widać twarzyczkę :)
kaha, no super wieści i dzidzia już jaka duża! 6,5 cm to już konkretny dzidziulek :tak:

Dzięki dziewczyny :)
miejskibandyta -W tym zachowaniu widziałam moje męża :p Bo jak on śpi to też można go ruszać, krzyczeć a on i tak da rękę na głowę i pójdzie spać hehe :) :-) Lekarka powiedziała, że dzieciaczki zazwyczaj się obracają a mój to już taki wredny jest hehe :p

vinga89 -masz rację, że jest duży. Myślałam, że będzie mniejszy bo ja owulacje później miałam ale lekarka powiedziała, że rozmiar zgadza się co do tygodni. Tak więc pomału wkraczam w drugi trymestr :)

Kaha - to przecież już taki mały dorosły suuuper mój brzdąc miał tydzień temu 5,6 cm a już wszystko takie wyraźne. Super wieści :):) a gdzy dzieciątko tam podskakuje to wierze łzy z radości same napływają. :)

zdjęcie mam ale nadal ma problem:) wczoraj nie bylam w stanie nic z tym robić, dzisiaj chyba nie bede miala czasu bo musze jechac do ginekologa i pokazac wyniki pomiaru cisnienia i umowilam sie z kolezankami na male co nieco do jedzenia:), dziewczyny wielkie dzieki za słowa otuchy. jestem dobrej mysli i postanowilam sie nie wkrecac i myslec pozytywnie
ru3eh0.jpg

nie wiem czy się udało wkleić

Wow no mordka piękniuśnia jest :))) cieszę się, że wszystko jest oki :)

kaha wspaniałe wieści :) cieszę się :)

reklama
dona sliczna twarzyczka:):):)

Gratuluje wszystkim wizyt...ja dzisiaj mam swoj wielki dzien...ciekawe jestem ile ten moj Maluszek ma:):): dwa tygodnie temu mial 2,5cm....moze kolo 5 cm będzie teraz:):):):)

Do góry