reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

reklama
Anisen, dzięki kochana za troskę ;) na pewno coś takiego byłoby udogodnieniem, bo niektóre kobitki nawet wprost nie piszą, że mają wizytę tylko "o, ja też mam w tym dniu co ty". i weź tu mądry człowieku teraz odczytuj to :-p
kto chce może wysyłać PW do mnie, a jak nie to chociaż piszcie wyraźnie, np. jak to Dona teraz zrobiła ;)'

gratuluję Dziewczynki udanych wizyt

Dziewczyny czy wiecie czy przeziębienie może miec jakiś wpływ na badania krwi/moczu etc? Miałam jutro iść oddać pierwszy raz krew na wszystkie badania przewidziane w pierwszym trymestrze+mocz. Niestety się przeziębiłam, mam katar, boli mnie gardło, trochę kaszle, bolą mnie stawy....ogólnie czuję się źle. I zastanawiam się czy ma sens iść na te badania czy wyniki będą zafałszowane przeziębieniem i tylko się zestrseuję że coś jest nie tak?

Dziewczyny czy wiecie czy przeziębienie może miec jakiś wpływ na badania krwi/moczu etc? Miałam jutro iść oddać pierwszy raz krew na wszystkie badania przewidziane w pierwszym trymestrze+mocz. Niestety się przeziębiłam, mam katar, boli mnie gardło, trochę kaszle, bolą mnie stawy....ogólnie czuję się źle. I zastanawiam się czy ma sens iść na te badania czy wyniki będą zafałszowane przeziębieniem i tylko się zestrseuję że coś jest nie tak?
Moim zdaniem wyniki wyjdą fałszywe, ale może lepiej poradź się lekarza

:-)

mocz raczej będzie bez zmian ale w krwi może wyjść więcej leukocytów. ja nie raz szłam przeziębiona na badania krwi, potem tylko mówiłam, położnej że chora byłam

reklama
Wreszcie dorwałam się do porządnego kompa-niestety tylko na weekend.
Dziewczyny-gratuluję udanych wizyt.
Ja już pupskiem kręcę nie mogąc doczekać się własnej.
Teraz coś z humorem. Cytuję pytanie mojej córci: "Mamusiu, czy ty już urodziłaś tego dzidziusia?"

Do góry