Ja mialam wczoraj wizytę,co sie nastresowalam itp.No a tu jak ujrzałam maluszka,ruszającego się żwawo,jak machał rączką,był taki ruchliwy/a :-) to jest nie do wiary,że takie to maliskie a już tak tam pełza.Wszystko ok,ale w przyszlym tygodniu muszę zrobić test podwojny z krwi a potem usg prenatalne 8 lipca.
reklama
Nie mam w domu skanera, spróbuję może jutro przy lepszym świetle jakieś zdjęcie zrobić
czy Wam też twarz dziecka przypominała czaszkę?
Czaszkę? Nie chyba nie :-) ale za to pięknie widzieliśmy co się w tej czaszce znajduje :-)
vinga89
mamusia syneczków
sprawdźcie poprawność wizyt w tabelce, bo tak ostatnio pisałyście "wyraźnie" o następnych wizytach, że chyba z godzinę siedziałam i wpisywałam
Calineczka001
Fanka BB :)
Po wizycie....
mega szczęście i mega zmęczenie.. cały dzień poza domem (uroki powrotu do pracy) dzidzia zdrowiutka - zdjątka w galerii
Padam na ryjek...
miłęgo wieczorku stycznióweczki
mega szczęście i mega zmęczenie.. cały dzień poza domem (uroki powrotu do pracy) dzidzia zdrowiutka - zdjątka w galerii
Padam na ryjek...
miłęgo wieczorku stycznióweczki
tak sobie was czytam i się zastanawiam - jak lekarz badał mi ciśnienie to miałam 140/83 ale nic nie powiedział, żeby było nie tak - inna sprawa że ja przed ciążą miałam tendencję do wyoskiego ciśnienia więc może to taki urok...
Następna wizyta za 3 tygodnie (w 12 tygodniu) - usg i jak rozumiem od razu przeziorność się sprawdza wtedy?
Na pewno z tym ciśnieniem też masz wszystko w normie skoro wcześniej miałaś wyższe - poprzednio jak miałam mierzone to wyszło mi 120/80 więc też nieduże i lekarz powiedział że na pewno jeszcze się obniży i to jest normalne. Na szczęście w żaden sposób tego nie odczuwam bo zawsze miałam dość niskie
Zastanawiam się za to, czemu lekarz kładzie tak wielki nacisk na to że powinnam dużo pić... Oczywiście wiem że to i tak jest wskazane żeby pić ok. 1,5 l dziennie ale jakoś nigdy nie miałam do tego tendencji a jeszcze kilka dni temu było tak że nawet po kilku łykach wody biegłam do łazienki więc ciężko mi to przyjmowanie płynów szło Wiecie może jaki to nawadnianie się ma wpływ na maluszka?
vinga89
mamusia syneczków
jagus, woda potrzebna ci jest, żeby maluch miał dużo wód płodowych. mi np. kazał dużo pić przed usg 3d, żeby dziecie było lepiej widać.
Anisen
kochamy Cię mocno
Dziewczyny udanych wizyt i dobrych wieści ) Trzymam &&&& mocno
reklama