reklama
wiolka_1982
Fanka BB :)
Kaha- miałam na wczoraj termin, a z usg na 8.01.
wiolka_1982
Kaha- nie wiem czy od razu będą wywoływać, powiedział tylko, że jak rozwarcie się powiększyło to mnie kładzie w środę na oddział i będziemy próbować urodzić ale może nie od razu, nie wiem, pewnie chce mnie mieć pod kontrolą bo ja też tego paciorkowca mam i muszą mi dać antybiotyk który się daje co 6 godz bo ja na penicyliny uczulona.
kasia150491
Mamusia synusia:)
gratuluje wizyt kochane!:-)
jeszcze chwilka i bedziecie mialy malenstwa;-) trzymam kciuki za wasza cierpliwosc
jeszcze chwilka i bedziecie mialy malenstwa;-) trzymam kciuki za wasza cierpliwosc
Anisen
kochamy Cię mocno
Oj to czy wywołują szybciej czy później zależy od kilku czynników. mogą wywoływać komuś tuż po terminie om jeśli przepływy będą budzić zastrzeżenia i mogą czekac nawet 2 tygodnie jak sie okaże ze np łozysko młode, 2 stopień, przepływy idealnie i do tego dziecko małe przypadek przypadkowi nie równy
tak, tak wiem anisen Ale wiola nie mówiła, że coś jest nie tak, tak więc się zdziwiłam W sumie mnie też szybko kierują do szpitala bo 7 dni po terminie, a wszystko u mnie jest w porządku. Lekarz mi powiedział, że w polsce tak się przyjęło, że po 7 dniach kierują do szpitala.
Anisen
kochamy Cię mocno
ja sie dowiem w piątek co i jak bo mam 3 stopień i dosyć zwapniale już lozysko a do tego malec wielki
Z Kingą nie miałam 3 stopnia , mimo ze tyle po terminie łozysko było nadal młode
Z Kingą nie miałam 3 stopnia , mimo ze tyle po terminie łozysko było nadal młode
reklama
wiolka_1982
A u mnie w szpitalu to chyba od lekarza zależy, bo Np jak byłam dziś na ktg to przyjęli dziewczynę z terminem na dziś, a nic się u niej nie dzieje