reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

A u nas to przynajmniej z 10 dni po terminie, wiec u mnie wypadana luty juz gdyby co:szok:dlatego chce,zeby na tej ostatniej wizycie mi polozna zrobila ten masaz szyjki, zawsze troche wieksza szansa;-)
dzis poczulam sie mocno zmeczona juz ciaza i male naciska mocno w dol takze kiepsko chodze, b.szybko sie mecze i troche mnie juz ten stan zaczyna niecierpliwic powoli...;-)byle do czwartkowej wizyty,a potem juzniech sie dzieje co chce...
aaaa chyba zdolowalo mnie to,ze dzis po raz kolejny w nocy obudzila mnie zgaga a wlasciwie to sie zaczelam dusic bo tresc zoladka podeszla do gardla i zaczela sobie wchodzic nie do tej dziurki...uczucie zajebiste:angry:

cierpliwosci dziewczyny Wam i sobie, na te ostatnie dni.tak sobie mysle, ze przed 15 stycznia juz prawie wszystkie rozpakowane:-Dkto by sie spodziewal:-)

reklama
no właśnie!! jeszcze połowy stycznia nie ma a 80% rozpakowanych. Mówie o dziewczynach które udzielały się na forum. Bo na naszej liście styczniówek mnóstwo "obcych" nicków...

ja miałam nadzieje ze choć raz mały urodzi sie przed terminem OM ;) no ale widać nie chce odstawać od rodzeństwa:-p

A dzis mi uświadmomiono ze jak łobuz poczeka to trzeba będzie Kiniutce urodziny przesunąc bo nie wyobrażam sobie robić imprezki dla dziecka tuż po powrocie ze szpitala

u mnie też kierują po 7 dniach po terminie do szpitala, lekarz już mi zapowiedział, że 20 stycznia da mi skierowanie do szpitala na 28 stycznia, więc myślę, że to ostateczny termin na jaki czekam ;-)

Nie,to my razem zostaniemy Kaha;-)Anisen, Ty juz napewno niedlugo urodzisz.
A tez tak mowia,ze przy 3 dziecku to juz samo wyskakuje...a to g...prawda:-Dnajdluzej czekaja wlasnie mamusie 2jki dzieciaczkow tutaj.no oprocz Milusi moze, ale ona tez jedna z ostatnich rodzila;-)
mnie sie malenstwo tak strasznie ruszalo,ze myslalam,ze mi blony plodowe rozerwie, a teraz cisza, pewnie niewygodnie mu juz tam w brzuszku;-)

reklama
Do góry