Dziękuję, dziękuję
Wycałuję ją od Was wszystkich
i za wszystkie czasy
Aaaaale mam stresa
Za 12h będe już w szpitalu i będę wypełniać tonę papierów
dla anestezjologa, jakiś epidemiologiczny, ankiety, i inne pierdoły... Dobrze, że większość wypełniłam w domu
Bo dostałam od miłej pani doktor żebym juz miała. To może uda mi się być pierwsza w kolejce hehe
Ale nie wiem co ja bym zrobiła bez Ropuszka. Wiem, że się boi, bo to cesarka, krew ukochanej itd... i najchętniej by ominął tą wątpliwą przyjemność. Ale twardo uważa, że będzie ze mną, będzie trzymał mnie za rękę, patrzył w oczy i pomagał. Mimo że sam się boi. Bez niego bym chyba nie chciała tego przechodzić i szukałabym sposobu żeby wchłonąć Oliwkę i nie wydawać jej na świat
Bo ja tchórz jestem jak cholera
Hope, pasy możesz kupić w sklepach medycznych/ortopedycznych albo na allegro. No albo zamówić od producenta. W każdym mieście takie są. Ja mam pas firmy Orliman i bardzo go sobie chwalę. Pomógł mi niejeden dzień przetrwać w tej ciąży
Jest dużo firm wartych polecenia, ale musisz zobaczyć na jaki obwód brzuszka są. Dla mnie nadawał się tylko Orliman bo ja niestety w brzusiu 120+ miałam już, a wiele firm robi pasy na Inomamę a nie na Salli
Całkiem niezłe (i dość tanie) są pasy Oppo i chyba Pani Teresa. Ważne wg mnie jest to żeby był zapinany a nie wciągany bo się zachetasz zakładając
Osobiście bym nie kupowała jakiejś firmy krzak która sobie wymyśliła że będzie robić pasy tylko takiej która produkuje artykuły ortopedyczne/medyczne (jak właśnie Oppo czy P.Teresa czy Neox)
Ja mam takie:
4062 Pas ciążowy - OPPO Medical - stabilizatory ortopedyczne na bóle i urazy stawów.
Orliman - Brzuch - PAS CIĄŻOWY A-131 (ten jest boski
wersja na wypasie
)