reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Poleżałam ciśnienie wraca do normy... Może to stres...
Dzisiaj jeszcze ktg wieczorem. Kolejna wizyta 21.01 oby już nie :-D
To teraz 3 * s seks, schody i sok z malin...
Ginka mówiła że nie zaleca na przyśpieszenie pocierania piersi, mówi że można spróbować na ktg, czy to nie wpływa źle na malucha....

reklama
Ja juz po ktg i wizycie...na ktf Maly ciągle uciekal..ale generalnie bez skurczy;) a na wizycie szyjka juz troszke miekka i skrócona...ale do 13go dotrwam najprawdopodobniej...wiec za 6 dni w poniedzialek 13go mam sie stawić na izbie przyjec;););) i kolo południa Synek będzie ze mna;););)

Brawo Kajtek. Ordynator jest fajny (i przystojny, prawda? ;) ) Ja może po prostu mialam tego pecha że trafiłam na jakąś cholernś slużbistkę niższego szczebla a nie od razu na niego.
Fajnie, że ci się udało.
No to widzimy się jutro rano w szpitalu i pewnie razem na sali pooperacyjnej po cc.

Ordynator bardzo fajny przystojny tez :-D

Rano w szpitalu napewno sie spotkamy , dokladnie to nie wiem kiedy mnie potna chyba beda sie starac zeby jutro a nie pojutrze.. bo jutro to maja 2 w planie wiec zalezy od nich ... :p wiec sie okaze ale mam nadzieje ze na czczo nie bede długo hahaha XD..

Oj ja to wyczekalam na niego 3 godziny az.... najpierw na izbe poszlam kazali isc do przychodni w przychodni kolejka jak cholera i dowiaduje sie ze mam isc na oddzial patologi ciazy i tam siedzialam z 1,5 godziny ... On sie wykrecal bo tam mial cos do zalatwienia ale i tak sie wtrynilam i bez gadania napisal na skierowaniu ze mam sie stawic jutro hehe...

Ostatnia edycja:
No i dobrze :) Ja to bym chciała żeby on mnie ciął ;) Doktorek przystooojny....

Prawda dziewczyny? ;)
MGawlak.JPG

Załączniki

• MGawlak.JPG
    MGawlak.JPG
    45,4 KB · Wyświetleń: 49
Kaczuszka, Yoanna, Anisen - dobrze, zę dobrze z dzieciaczkami! gratuluję!

Salli, Kajtek - kciuki za jutro wielkie!!!!!!!

Ikasia - ciesze się, ze masz już datę wyznaczoną, zawsze to człowiek spokojniejszy:)

spoko spoko doktorek! :)

a ja kochane mam caly 2 cm rozwarcie i nic dalej...aczkolwiek glowka bardzo nisko...i lekarz mowi, ze jak ostrzej Laurka walnie, to wody przebije i wtedy po ptakach. A jak nie to....20 stycznia mnie wpisał na porod na 10 wieczorem- bo wtedy ma dyżur...i mam się nie chwalić nikomu tym, bo normalnie moga redukować dopiero po 10 dniach od daty wyznaczonego porodu. Ale mnie zapisał wcześniej, ponieważ chciałam się oflagować dziś w gabinecie, jeśli mi natychmiast dziecka nie da, jak również kazałam sprawdzać w kompie ile ja tych miesięcy jestem w ciąży, bo mi sie wydaje, ze bład mają w systemie, na pewno jestem w 20 miesiącu już!
bardzo wspolczuł mojemu mężowi głównie.....

Inomama, czy ja Ci już mówiła, że kocham Cię miłością wielką i nieskończoną za twój sposób bycia, pisania i podejście? :D Wszystko co piszesz wywoluje uśmiech na mej buźce bo zaraz wyobrażam sobie jak mówisz pewne rzeczy czy robisz (np to oflagowanie i 20 miesiąc ciąży hehehehe)

jak posikać, jak ja dół aktualnie posiadam wielki! bo piżamy i staniki do karmienia przyszły, wiec dziś mialam rodzić! dół po całości...

reklama
No to Sali i Kajtek powodzenia Wam dziewczynki jutro:-) proszę tylko grzecznie;-):-D
Anisen no rzeczywiście duży maluch, aj ka jeszcze te 2tyg posiedzi to moze dobiję do 4500:szok:
Inomama potwierdzam udana jesteś:-D omotała lekarza że już poszedł na rękę by tylko mieć z głowy:-D

Ikasia jeszcze pare dni:) pewnie już godziny odliczasz:rofl2:

Do góry