reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarza, badania i zdrowie naszych Fasolek

Marika ja tez kciuki trzymam. Mam nadzieje ze to tetno z rana bylo tylko przez aktywnosc malej.
Moze popros o usg by sprawdzili gdzie pepowina I ogopnie sprawdzili czy wszystko ok.

reklama
sorry, ze tylko o sobie, ale tak mnie znowu zatoki nawalają, ze ....

ktg dziś takie, że na badania mnie zaraz po nim wzięli...bo skurcze co 5 minut i najmniejsze 70...ale w badaniu nadal tylko 1 cm rozwarcia, tak więc do domku kazali iść i czekać...jestem na stówę pewna, ze wystarczy bym leki odstawiła...ale poczekam z tym trochę jeszcze....

Bylam w szpitalu ale byla duza kolejka, posiedzialam ponad godzine. Do domu wyszlabym po 21. Dobrze sie czuje wiec postanowilam ze starczy tych nerwow i lepiej w domu odpoczac. W razie czego jutro pojade
Dzieki za wsparcie dziewczyny

Ostatnia edycja:
Em-ka trzymam kciuki za Ciebie! Odpoczywaj w tym szpitalu a pod opieką na pewno wszystko będzie ok. nie ma innego wyjścia.

Marika cieszę się że już dobrze się czujesz i że jednak dmuchasz na zimne i jeździsz sprawdzać. Mój Wojtek też raz miał wysokie tętno przed wizytą i po wizycie leżałam jeszcze raz i było już normalne. Jak dziecko bardzo kopie to ma wysokie tętno i ponoć wtedy to normalne.

Gratulacje wszystkim razem i każdej z osobna dobrych wyników i wizyt! Trzymam też kciuki za kolejne&&&&&&&

Jaguś no to faktycznie malutka, ale może taka jej uroda. Cóż, w takim razie obie czekamy i dokarmiać musimy maleństwa :)

No właśnie jest strasznie drobniutka, nawet przyjmując to 10% błędu to i tak dużo nie waży... Ale jestem dobrej myśli, po prostu mała chciałaby troszkę "pochodzić" w tym najmniejszym rozmiarze ciuszków, a nie od razu wskakiwać w 62:-D Jakoś czuję że wszystko z nią w porządku, a to jest najważniejsze żeby była zdrowa:tak: Swoją drogą jestem bardzo ciekawa, ile się jej przez te święta przybrało:)

Marika szkoda że nie udało się tego KTG zrobić, ale ważne że czułaś się dobrze.

Inomama ty tu wszystkich pilnujesz co by nie chorowały a sama jaki przykład dajesz? Lecz te zatoki, co by już być całkiem wykurowaną jak Laurka się wykluje... A z tego co piszesz to możesz sobie sama termin porodu wybrać;-)

Moja wizyta wczorajsza ok:tak: Cieszę się strasznie bo i przepływy ciut lepiej:-) Cudnie:-)
Waga około 2700 g. Szyjka długa zamknięta, a wcale się nie oszczędzam :-).
Kolejna kontrola przepływów za tydzień na izbie 7.01. A kolejna ostatnia już wizyta 13.01 i wtedy mamy się umówić z moim lekarzem na cc.
Już nie mogę się doczekać:-).

Gratuluję wszystkim udanych wizyt :)

moja wizyta wczorajsza tez oki ale z ta roznica ze szyjki prawie nie ma i jest mieciutka....doktorek powiedzial ze wszystko ready na przyjście malucha tylko czekac na sygnal od niego...rozwarcia zadnego nie posiadam.

2razy zrobilam wyniki moczu i za kazdym razem wychodzilo co innego...lekarz uspokoil powiedzial ze wiekszych odchylen nie ma....wzial ten wymazik śmieszny na gbs....dla mnie śmieszny bo w szoku bylam skad sie go bierze haha...
a no i wazyc sie musze bo powtarza mi sie akcja z cora...puchne....jak bede puchła za bardzo to na porodowe na wywolywanie najpewniej...

jednym slowem moze byc różnie....moge rodzic dzis albo jutro albo dopiero w terminie tj.31 stycznia

13 stycznia
mam usg zeby looknąc na mlodego ile wazy i jak sie tam ciśnie....i to ostatnia wizyta bedzie

reklama
Do góry