reklama
eM-Ka
Zaangażowana w BB
Jaguś no to faktycznie malutka, ale może taka jej uroda. Cóż, w takim razie obie czekamy i dokarmiać musimy maleństwa
Marika trzymam mocno &&&&&&
Marika trzymam mocno &&&&&&
inomama
Fanka BB :)
sorry, ze tylko o sobie, ale tak mnie znowu zatoki nawalają, ze ....
ktg dziś takie, że na badania mnie zaraz po nim wzięli...bo skurcze co 5 minut i najmniejsze 70...ale w badaniu nadal tylko 1 cm rozwarcia, tak więc do domku kazali iść i czekać...jestem na stówę pewna, ze wystarczy bym leki odstawiła...ale poczekam z tym trochę jeszcze....
ktg dziś takie, że na badania mnie zaraz po nim wzięli...bo skurcze co 5 minut i najmniejsze 70...ale w badaniu nadal tylko 1 cm rozwarcia, tak więc do domku kazali iść i czekać...jestem na stówę pewna, ze wystarczy bym leki odstawiła...ale poczekam z tym trochę jeszcze....
Marika30708
Fan(ka)
Bylam w szpitalu ale byla duza kolejka, posiedzialam ponad godzine. Do domu wyszlabym po 21. Dobrze sie czuje wiec postanowilam ze starczy tych nerwow i lepiej w domu odpoczac. W razie czego jutro pojade
Dzieki za wsparcie dziewczyny
Dzieki za wsparcie dziewczyny
Ostatnia edycja:
cleopatra1
Em-ka trzymam kciuki za Ciebie! Odpoczywaj w tym szpitalu a pod opieką na pewno wszystko będzie ok. nie ma innego wyjścia.
Marika cieszę się że już dobrze się czujesz i że jednak dmuchasz na zimne i jeździsz sprawdzać. Mój Wojtek też raz miał wysokie tętno przed wizytą i po wizycie leżałam jeszcze raz i było już normalne. Jak dziecko bardzo kopie to ma wysokie tętno i ponoć wtedy to normalne.
Gratulacje wszystkim razem i każdej z osobna dobrych wyników i wizyt! Trzymam też kciuki za kolejne&&&&&&&
Marika cieszę się że już dobrze się czujesz i że jednak dmuchasz na zimne i jeździsz sprawdzać. Mój Wojtek też raz miał wysokie tętno przed wizytą i po wizycie leżałam jeszcze raz i było już normalne. Jak dziecko bardzo kopie to ma wysokie tętno i ponoć wtedy to normalne.
Gratulacje wszystkim razem i każdej z osobna dobrych wyników i wizyt! Trzymam też kciuki za kolejne&&&&&&&
Jaguś no to faktycznie malutka, ale może taka jej uroda. Cóż, w takim razie obie czekamy i dokarmiać musimy maleństwa
No właśnie jest strasznie drobniutka, nawet przyjmując to 10% błędu to i tak dużo nie waży... Ale jestem dobrej myśli, po prostu mała chciałaby troszkę "pochodzić" w tym najmniejszym rozmiarze ciuszków, a nie od razu wskakiwać w 62 Jakoś czuję że wszystko z nią w porządku, a to jest najważniejsze żeby była zdrowa Swoją drogą jestem bardzo ciekawa, ile się jej przez te święta przybrało
Marika szkoda że nie udało się tego KTG zrobić, ale ważne że czułaś się dobrze.
Inomama ty tu wszystkich pilnujesz co by nie chorowały a sama jaki przykład dajesz? Lecz te zatoki, co by już być całkiem wykurowaną jak Laurka się wykluje... A z tego co piszesz to możesz sobie sama termin porodu wybrać;-)
Marika30708
Fan(ka)
JAGUS mysle ze te dwa KTG w ciagu jednego dnia wystarcza. Lepiej sie nie nakrecac.
Dosc tych stresow. Teraz tylko leze ze skurczami
Dosc tych stresow. Teraz tylko leze ze skurczami
_Hope
Moja wizyta wczorajsza ok Cieszę się strasznie bo i przepływy ciut lepiej:-) Cudnie:-)
Waga około 2700 g. Szyjka długa zamknięta, a wcale się nie oszczędzam :-).
Kolejna kontrola przepływów za tydzień na izbie 7.01. A kolejna ostatnia już wizyta 13.01 i wtedy mamy się umówić z moim lekarzem na cc.
Już nie mogę się doczekać:-).
Gratuluję wszystkim udanych wizyt
Waga około 2700 g. Szyjka długa zamknięta, a wcale się nie oszczędzam :-).
Kolejna kontrola przepływów za tydzień na izbie 7.01. A kolejna ostatnia już wizyta 13.01 i wtedy mamy się umówić z moim lekarzem na cc.
Już nie mogę się doczekać:-).
Gratuluję wszystkim udanych wizyt
diablica3010
mama na cały etat
moja wizyta wczorajsza tez oki ale z ta roznica ze szyjki prawie nie ma i jest mieciutka....doktorek powiedzial ze wszystko ready na przyjście malucha tylko czekac na sygnal od niego...rozwarcia zadnego nie posiadam.
2razy zrobilam wyniki moczu i za kazdym razem wychodzilo co innego...lekarz uspokoil powiedzial ze wiekszych odchylen nie ma....wzial ten wymazik śmieszny na gbs....dla mnie śmieszny bo w szoku bylam skad sie go bierze haha...
a no i wazyc sie musze bo powtarza mi sie akcja z cora...puchne....jak bede puchła za bardzo to na porodowe na wywolywanie najpewniej...
jednym slowem moze byc różnie....moge rodzic dzis albo jutro albo dopiero w terminie tj.31 stycznia
13 stycznia mam usg zeby looknąc na mlodego ile wazy i jak sie tam ciśnie....i to ostatnia wizyta bedzie
2razy zrobilam wyniki moczu i za kazdym razem wychodzilo co innego...lekarz uspokoil powiedzial ze wiekszych odchylen nie ma....wzial ten wymazik śmieszny na gbs....dla mnie śmieszny bo w szoku bylam skad sie go bierze haha...
a no i wazyc sie musze bo powtarza mi sie akcja z cora...puchne....jak bede puchła za bardzo to na porodowe na wywolywanie najpewniej...
jednym slowem moze byc różnie....moge rodzic dzis albo jutro albo dopiero w terminie tj.31 stycznia
13 stycznia mam usg zeby looknąc na mlodego ile wazy i jak sie tam ciśnie....i to ostatnia wizyta bedzie
reklama